Ljepotice okupirale Rab: bira se nova Kraljica Jadrana 2015.!

0
1252

Iločki PodrumiFinalistice izbora Kraljice Jadrana od Dubrovnika do Pule okupile su se na u Loparu na otoku Rabu za finalni izbor Kraljice Jadrana 2015. koji će se održati u petak 14.08.2015. na prekrasnoj velikoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar s početkom u 21:30 sati.

Domaćin i pokrovitelj kojeg samo možete poželjeti – hotelsko poduzeće IMPERIAL d.d. Rab, Općina i turistička zajednica Lopar te poznata vinarija Iločki podrumi koji su bili i domaćini prvog fotosessiona te ugostili finalistice u prekrasnoj rezidenciji.

Voditeljske titule večeri su poznate nam ljepotice Matea Vukmirović i Maja Curavić.

Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama marke „Rivage Line“ u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ sa najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke omogučio je djevojkama look iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“,“San Patrick“ i „La Sposa“.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra športa i ljepote DEA iz Zagreba.

Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu te stol ocjenjivačkog suda aranžira „Cvjetarna Lavanda“

Aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković bit će članica ocjenjivačkog suda.

Nagradni fond:

Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja.

Kraljica Jadrana 2015. – dobiti će poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 10.000,00kn, poklon bon od glavnog pokrovitelja hotelskog poduzeća „Imperial d.d. Rab“ te druge brojne vrijedne nagrade.

I Princeza – poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 5.000,00kn te druge vrijedne nagrade

II Princeza– poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 2.500,00kn te druge vrijedne nagrade

Na izboru Kraljice Jadrana 2015. uz glazbena imena poput Alena i Tare Bičević,naši posjetitelji imat će priliku uživati u nastupu popularne plesne skupine „Megablast“.

Koreografiju izbora pomno je osmislila Marijana Dabo Percan iz modne agencije „Tijara“.

Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinut će se stručno osoblje frizerskog studia „Pascal“. Za zvjezdani Look zaslužan je make up „Roberta“ sa najnovijim stilovima šminkanja. Na sjajan izlet uz dobro raspoloženje i živopisan krajolik vodi nas „Glass katamaran Grga“ koji će djevojkama predstaviti morsko dno Jadrana, gdje će zasigurno uživati u prizoru igre umiljatih dupina.

Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“ gdje će se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti.

O daljnjem protokolu biti ćete obaviješteni na vrijeme kao i o svim zbivanjima.

Nadamo se da prepoznajete naša nastojanja u cilju prezentacije ljepote Jadrana,pa tako i ljepote naših djevojaka.

Finalistice izbora Kraljice Jadrana 2015. po rednim brojevima: 1. Isabella Rokvić, 2. Lucija Rak, 3. Sara Matec, 4. Anamarija Juračić, 5. Antonija Barišić, 6. Katarina Muše, 7. Nina Jelenković, 8. Tina Burić, 9. Suzana Violić, 10. Ena Dellabernardina, 11. Luisa Lucrezia Ušić, 12. Sara Dilber

Direkcija Kraljice Jadrana