Živi zid deložira svoga člana, svjedoka zakulisnih igara ?

0
986
pernar smijeh“Već neko vrijeme čitam  objave na hop-portal.com, pogotovo što se tiče Živog zida i Črnomerca 105, Živim u toj zgradi i gade mi se.
Cijela zgrada se urotila protiv mene, jer znam da Živi zid kupuje glasove i lajkove za facebook, pokušavaju s Pezerom, bivšim vlasnikom dogovoriti sastanak sa predsjednikom Zagrebačke banke, da bi se Stečaj poništio, zbog toga što je banka bila krivac  u početku i cijela imovina bi trebala se vratiti prvobitnom vlasniku.
Sad dolaze izbori i nadaju se živozidaš imunitetu i saborskim foteljama i da će ih to spasiti od deložacije, nisam siguran još. ali imaju i plan da prevare Brod nekretnine. Dobili su mail na kojem novi vlasnik traži da u roku osam dana isele i da mu predaju ključeve. ali oni to naravno neće učiniti, nego će oni sad jedinog poštenog u zgradi uskoro sami deložirat, jer im se ne uklapa u profil svega i zato što on zna kako svi lažu i muljaju, zato ga se žele riješiti .Iz njihovog portala, je lik.
Homoseksualci, egzorcisti, obitelji koji zlostavljaju djecu, tuku ih kad god plaću djeca, žive na toj adresi,  svako malo dolaze Vladimira Palfi, Vilibor i troše novce na sebe i roštiljade,   egzorcist  je slavio prvi rođendan kćeri i bilo je preko 30 ljudi, galama glasna muzika, policija je obilazila pa su se prijetili policiji, susjedi okolnih kuća svakim danom su sve bjesniji na ovu zgradu.- rekao nam je izvor iz famozne zgrade koji je htio ostati anoniman zbog straha za život.
I dok Pernar nema plan i jedini plan se zove Slađa, do tada zgrada na Črnomercu postaje strava u ulici Črnomerec. Partijanje, život na račun budala koje doniraju ovu skupinu neradnika, jedino  što vidimo kao uspjeh pernarovih tića.
hop-portal.com