Slađa dobila vritnjak nakon Šešeljevog performansa za Živi zid

0
2014

Idila Slađe i Pernara je završila. Baš u živozidaškom stilu, prvo te naprave klaunom, pa iskoriste i bace u smeće. Iako su svi mediji prenosili debilanu od vijesti u svezi koalicije Slađe iz „Noćne more“ i Pernara babice na malom kaiću, uz ljubakanje i fensi grljenje, ipak od od idile ništa. Slađa je dobila vrtinjak. I to nakon naše objave na Hop portalu da je moljakala zločinca Šešelja za pomoć. I podršku Živom zidu. Reakcija naše javnosti je bila snažna i realna: potpuno gađenje prema Slađi.

Vjerojatno je i sam Pernar progledao, nakon pitanja koje smo javno postavili – što bi obitelji poginulih i silovanih rekli na ovaj potez živozidaša. Ionako jadan rejting stranke u zadnje vrijeme, Slađa je samo još više zapaprila. Glupošću

.
Kao što manekenke već godinama govore da će se boriti za mir u svijetu, tako je i Slađa glupavo odgovorila da je ona političarka iz Hrvatske. Minjak i dekolte politika.
U politiku je gurnuta od Gnječa iz Gospodarske stranke, kojoj je ova bila (zamislite!) glasnogovornica, a onda je na jednoj deložaciji brzopotezno postala živozidašica, punih usta Pernara kao političara, pa sve do njegovih zagrljaja. Naravno da je politika u kojoj ona može biti glasnogovornica ili političarka novog kova – dno dna. I to se brzo pokazalo. Ionako zaluđeno članstvo tragikomičnog Živog zida stalno nas proziva da smo takvi, jer sve oko sebe mjere vlastitim postupcima. U principu Pernaru ne treba neprijatelj, jer već duže vrijeme iz sebe radi potpunog bedaka. Potez sa Slađom to potvrđuje. Niti je ona sposobna niti politički pismena; ona je jednostavno još jedna, nova Opačićka. sladjapernarcrnobijelo
Ipak, treba biti realan i konačno reći; Slađa nije išla u taj šou sama, niti bez znanja Pernara, koji se jako zaigrao ovaj put, samo zbog promocije svoje stranke. Zapravo je kroz prostodušnu Slađu pokazao da bi se za vlast urotio i sa samim vragom. Slađa, onako ne previše bistra, samo je slušala naputke velikog Pernara i napravila ono što se od nje tražilo. Da se čuje za Živi zid u četničkom studiju. Pernar je znao kuda ide i s kim se sastaje i to je dovoljno da se shvati kako bi on sve i svakog izdao – samo da ostane na vlasti.sladjapernarcrnobijelo
Jadna Slađa ispala je budala, samo zato što je za svog Pernarčića htjela napraviti sve, a sad je i svoju karijeru narodnjačke pevaljke ugrozila. Od sad će na nju svi gledati kroz slinjenje na Šešelja.
Slađa je doživjela sudbinu Koljaje, koji je Pernara svuda vozio i pomagao pa na kraju isto dobio – vritnjak. Tako postupa ciglica Pernar sa protivnicima. Kad ga ugroze – vritnjak.
Slađa je dobila ono što je i zaslužila; izdala je Gnječa, pa je nju izdao Pernar, koji je uzgred rečeno istu tu pevaljku pratio po narodnjačkim klubovima, dok je širila „ćirilicu“, a kad je nastupila u četničkoj emisiji „Ćirilici“, tada je završila karijeru. Klasični politički parazit Pernar koristi trenutne prilike, iako je očito sklon istočnjačkoj logici, jer je i sam bio po narodnjačkim klubovima i rado gostovao u emisijama istočnjačkih dijelova “regiona”, tj. u Srbiji. Klasični ispad parazita, koji se osjetio ugrožen, jer redovito ispada budala zbog svojih loših procjena. I znate onu, tko se sa njim druži, još je veća budala. A što se tiče Slađe, Pernar ima svoju trajnu i nezamjenjivu Slađu, a to je Vladimira Palfi.

Igor Drenjančević