Osuđen na isplatu odštete Srbima za djela koje nije počinio i to u iznosu od 400.000 kuna

0
1005

hvDražen Keleminec je  dobio kaznenu prijavu zbog širenja nacionalizma, šovinizma i međunacionalne netrpeljivosti u Rijeci,  pa ga kači od tri i po godine zatvora naviše.

Došlo je vrijeme da u našoj Domovini se ne smije više niti spomenuti da si Hrvat i domoljubno razmišljanje. Sve ovo ukazuje jednu sasvim novu perspektivu, koja nije niti malo jednostavna i na rubu je otvaranja sasvim nove fronte.

Još ne tako davno smo imali priliku vidjeti osuđivanje naših Branitelja poput Dejana Milića koji prihvatio kaznu i odležao, iako postoje vrlo sumnjive okolnosti u slučaju gdje prilikom prilikom obrane mnogo toga nije uvaženo, a niti dokazano.

Vrbanjac, inače moj suseljan, otišao je u postrojbu Tigrovi sa 18 godina, napustivši do tada poznati život, djetinjstvo, školovanje i izlaske. Najbolje godine svog života je žrtvovao za Hrvatsku i narod, da bi danas nakon 20 godina od Domovinskog rata doživio to da je osuđen na isplatu odštete Srbima za stvari koje nije počinio i to u iznosu od preko 400.000 kuna (četiri stotine tisuća kuna!?). Dejan je preživio srčani udar.

Strahota!

Da li to znači da će obitelj pok.Heroja Blage Zadre,i Marka Babića morati plaćati odštetu za uništene tenkove na Trpinjskoj cesti?

Čini se da se ide na to! Ovaj Bojovnik  Tigrova, je u rat otišao kao 18-godišnjak, i nikako nije zaslužio od našeg Pravosuđa takvu osudu.

Na kraju pitam se je li to naše Pravosuđe uopće!? Hrvatsko!? Nije definitivno. Četnici iz Srbije nam daju naloge što i kako činiti, a izdajničke stranke i partije, u čiji rad smo se uvjerili, rade sustavno na tome: uklanjati svjedoke, Branitelje, sve one koji mogu na bilo koji način svjedočiti istini!

Pouka je ta da živimo u neprijateljski nastrojenoj državi, koja je vođena od,mržnje prema Hrvatima i Hrvaticama, političkih partija ex SKH, koja se ne libi SVIM MOGUĆIM sredstvima uništiti dostojanstvo Branitelja, njihovih obitelji i dignitet Domovinskog rata. Do kad? Uopće mi nije čudo što su brakovi branitelja popucali uzduž i poprijeko, jer su u svakom braniteljskom braku napadani oni oslabljeni članovi obitelji, potreseni,razbijeni u tisuće komadića, koje niti jedan urar ne bi mogao sakupiti.

Antikrist u ruhu SDP napada i proždire nevine i u pobjedama svojim likuje.

Hrvatska treba promjene. No kako će mo to ostvariti, zaista ne znam. No odustati ne treba, jer pokazatelji govore kako trebamo svi oni koji su glasovali, dignuti ruke od SDP-a i prljave politike koju vode! A niti HDZ nije drugčiji…obje stranke su trojanci vješto upakirani u poklončić koji zapravo nije njihov već naš nacionalni ponos i osjećaj, kojeg nam prodaju po skupoj cijeni. Siguran sam da imaju svi iz Vlade RH već pripremljene putovnice za bježaniju u druge zemlje.Ali nama prikazuju da zapravo je sve drugo osim navedenog! Slatka li je hrvatska kuna kojom pune đžepove, sa prodajom hrvatskih Branitelja!

Ivan Dujmić