Autohtona – Hrvatska stranka prava će raskrinkati KOMUNISTIČKA VLADU ZORANA MILANOVIĆA

0
1162

zagreb 3Priopćenje za javnost;

Dana 12. rujna 2015. godine u sjedištu Autohtone – Hrvatske stranke prava održana je proširena sjednica Predsjedništva.

Autohtona – Hrvatska stranka prava  na izbore izlazi samostalno , a u IX. Izbornoj jedinici podržat ćemo Nezavisnu listu Stipe Petrine.

Autohtona – Hrvatska stranka prava poziva Hrvatice i Hrvate koji žele volontirati da se jave i daju svoj doprinos u obrani ponosa i časti Domovine Hrvatske.

Autohtona – Hrvatska stranka prava  svoj program temelji na idejama Oca Domovine dr. Ante Starčevića. Program se temelji na svjetlim tradicijama hrvatskog naroda, na etici i socijalnom nauku Katoličke crkve. U svom programu zalagat ćemo se za dostojanstvo Hrvata , a posebno Hrvatskih branitelja koji su stvorili našu Domovinu. Autohtona – Hrvatska stranka prava zalagat će se i čuvati teško stečeni suverenitet. Autohtona – Hrvatska stranka prava zalagat će se za lustraciju svih političara i gospodarstvenika koji su u ovih 25. godina sudjelovali u kriminalu i pljački Hrvata !

Autohtona – Hrvatska stranksa prava je protiv NOVOG SVJETSKOG PORETKA i planskog useljavanja  migranata u Hrvatsku.

Autohtona – Hrvatska stranka prava iskoristit će predizbornu kampanju i raskrinkati KOMUNISTIČKA VLADU ZORANA MILANOVIĆA koji dozvoljavaju preko aviona  zaprašivanje i bacanje otrova na Hrvate. Preko tih otrova Hrvati dobivaju tumore , a SVJETSKA VLADA radi na smanjenju čovječanstva.

U izbornoj kampanji radikalno ćemo nastupati prema svima koji žive na račun naroda, a koriste sva sredstva da omaložavaju i vrijeđaju Hrvatsku.

Autohtona – Hrvatska stranka prava je istinska desnica u Hrvatskoj i stoga će naša izborna poruka biračima biti „ MI SMO ZA DOM SPREMNI „ !

Bog i Hrvati !
Za dom spremni !
Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

– See more at: http://www.hrvatskipravasi.hr/?id=vise&vise=2146#sthash.IF0WyeP3.GFLaHu8z.dpuf