Hrvatske tajne službe su znale za veliki priliv imigranta

0
943

imigranti-tovarnikIz pouzdanog izvora saznajemo da su hrvatske tajne službe prije izbjegličkog  kaosa u Makedoniji znale što se događa na terenu i da će veliki broj izbjeglica stići do naše zemlje. Zbog loše koordinacije među službama nisu pravovaljno reagirale, a same prosudbe su očito bile katastrofalne. U Hrvatsku je već prvi dan  ušlo evidentiranih 10 000 izbjeglica, iako se pretpostavlja kako je oko 30% ne evidentiranih više  u  našoj zemlji. Pretpostavlja se do kraja tjedna da će Hrvatska primiti oko 35 000 emigranata.

Ministar Ostojić je razgovarao sa ministrom vanjskih poslova Srbije Ivicom Dačićem o prijemu izbjeglica. Dogovoren je prihvat 3000 ljudi, a već prvi dan je 5 puta veći izbjeglički val prošao našom zemljom. Toliko o srpskoj korektnosti. Kada bi dogovor  među državama bio korektan, izbjeglice ne bi radile scene. I to treba konačno reći.

Ogromna je  mržnja Europe prema izbjeglicama, koje je ta ista Europa istjerala iz njihovih domova. I sada potpuno disfunkcionalno društvo unije ne koordinira  rad službi, već stihijski blokira pristup imigrantima.
Slovenija kao i uvijek radi štetu. Odjednom ona kontrolira ulaz u uniju, iako mnoge zemlje unije kontroliraju vlastite teritorije. Unija je time prekršila dogovor o slobodi granica, dok Slovenija situaciju kontrole granica koristi za sprečavanje  ulaženja emigranata u zemlju.   Koliko je unija solidarna sada se vidi vrlo jasno.

Unija danas komentira stanje u Hrvatskoj i nije zadovoljna, jer Hrvatska nije ponudila azil imigrantima, što je po zakonima unije dužna. U prijevodu na jezik budala, mi smo dužni sprovoditi zakone unije, ali neke zemlje u uniji nisu. Što zapravo žali unija?

Unija žali što naša vlast  nije agresivnije  branila manipulacije unije. Već je ponudila azilantima prolaz. Milanovićeva tradicionalna nespremnost za bilo što, ovaj puta se pokazala produktivna. Policija nije bila agresivna i medijska elita Europe, očito željna krvi i senzacija ostala je zatečena.  Hrvati su zeznuli veliki plan mržnje prema azilantima i propuštaju ih dalje.

Vrlo skoro će licemjerje Europe i naših susjeda doći na vidjelo. Europska unija je iz svog proračuna dala novac Mađarskoj za azilantsku krizu, iako su baš Mađari zajedno sa Srbima postupili krajnje glupo. Da su manje pendrečili emigrante, postupajući kao Hrvati, danas bi problem bio u Njemačkoj i susjednim zemljama, a ne ovdje. Ovako je ispalo da Mađari, Slovenci, Makedonci i Srbi brane političke gluposti unije.

Već prije godinu dana europska ekonomija je računala sa ovim brojem emigranata, pa su i “štancane” plastične kartice van bankovnog sustav koje se mogu nabaviti u UK-u. Jedna tvrtka čiji je suvlasnik i vlasnik New york Timesa 20 metara od engleskog parlamenta naštancala je milijun kreditnih kartica, koje slijedeći tjedan ulaze u uporabu baš za emigrante. Što to znači? Da je netko jako dobro znao što će se dogoditi. Tu činjenicu naše tajne službe su propustile  prepoznati, pa i samu činjenicu da takvu karticu dobivate internetom neovisno o bilo kojoj banci. Dozvolu za rad tvrtka je dobila ovaj tjedan. Kreditne kartice se izrađuju u Njemačkoj i šalju se u London iz kojeg se širi mreža po EU. Slučajno?  

U svojoj izjavi za Reuters Vitor Constancio, potpredsjednik Europske središnje banke izjavio je da izbjeglice mogu zaustaviti „demografsko samoubojstvo“ Europe.

Po svemu sudeći useljavanje izbjeglica iz Sirije i Palestine vladajući iz EU vide ne kao privremenu pomoć izbjeglicama, već nasuprot kao trajno rješenje demografske obnove siromašnijih zemalja članica.

Na koga Hrvatska mora biti bijesna? Na emigrante? Ili na Uniju? Mediji  u Hrvatskoj divljaju na imigrante, jer se takvim ponašanjem skreće pozornost sa moćnika unije. U redovima imigranata sigurno ima terorista, što je  isto plan ovih manijaka na čelu unije, ali je činjenica da unija zajedno sa Amerikom i Rusijom je  podijelila zone, pa sada višak ljudstva preseljava prema potrebama.

Hrvatska nesposobna kao što je uvijek, ovaj puta svojom glupošću zapravo spašava sebe od agresivnog pristup. Zamislite situaciju da smo mi postavili ogradu. Srbi bi to proglasili Jasenovcem, a za uniju bi bili fašisti. Hrvatska ne smije imati agresivan pristup, jer samo pomažemo glavnim pokvarenjacima unije.

Srbija pokazuje da je instruirana od unije da nas upropasti izbjegličkim valom, a nuđenjem srpskih kuća emigrantima u Hrvatskoj, pobjegli Srbi iz Hrvatske žele destabilizirati zemlju trajno. Koridorom prema uniji, koliko god unija to odbijala, Hrvatska krizu prebacuje onoj grupaciji luđaka, koja je sve to i započela.

Igor Drenjančević

hop