KELEMINEC POSLAO OTVORENO PISMO KOLINDI

0
971

kolinda.grabar.kitarovićUlaskom  migranata u Republiku Hrvatsku, sigurnost hrvatskih građana i stabilnost  hrvatske države je ugrožen.  Vlada RH je zakazala i veliki broj migranata koji je ušao u Hrvatsku  nije evidentiran. Za tu neodgovornost,   posljedice treba snositi  ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić i predsjednik Vlade Zoran Milanović.

Autohtona – Hrvatska stranka prava drži da izbjeglice i migranti nisu isto. Izbjeglice su starci, žene i djeca koji bježe od ratnih sukoba u prvu susjednu državu i tu nalaze sigurnost.  Kod dolaska migranata u Hrvatsku vidljivo je da ih 80 % čini muškaraca  koji su  sposobni da brani svoju zemlju.  Vidljivo je da migranti imaju novčana stredstva za put, a  jedini plan im je dokopati se Njemačke.

Dolazak migranata u Europu je planiran i njihov dolazak ugrožava kršćanstvo i našu kulturu. Njihov dolazak u budućnosti ugrožava i sigurnost svih građana Europe pa tako i Hrvatske.

Neki sotonski mediji stalno ponavljaju da te ljude moramo zbrinuti i prihvatiti jer da smo i  mi Hrvati  bježali za vrijeme Domovinskog rata iz Hrvatske. To je laž i manipulacija narodom. Hrvatski narod je 1991. godine branio i obranio Hrvatsku. Da je ta teza istinita danas bi ovdje bila Velika Srbija. Zato stanimo na kraj tim lažnim pričama koje se šire iz Centra za mirovne studije Vesne Teršelić i Zorana Pusića.

Autohtona – Hrvatska stranka prava tvrdi da je ovaj val migranata netko planirao i financirao. Njemačka je gospodarski najjača država u Europi i cilj tih svjetskih moćnika je uništiti Njemačku i kršćanstvo u Europi.

Zadaća Oružanih snaga Republike Hrvatske je da štite suverenitet i neovisnost,  te da brani teritorijalnu cjelovitost.

Stoga Vas pozivamo da kao vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske proglasite izvaredno stanje i izdate zapovjed obrane Hrvatske granice. Tražimo da kao predsjednica sve te migratne vratite  od kud su došli.

Tražimo da  takvu odluku hitno  donesete jer će u roku mjesec dana u Hrvatsku doći milijun migranata, a tada će Hrvatska  doći u stanje kolapsa.keleminec_1

Autohtona – Hrvatska stranka prava i dragovoljci  „Hrvatskih domoljubnih snaga“ spremni  su  staviti se na raspolaganje Zapovjedništvu Hrvatske vojske u obrani naših granica.

Ako će doći do izdaje  Hrvatske tada je jedino riješenje da  Hrvatski narod sam organizira svoju obranu, a tada neprijateljima Hrvatske neće biti lako.

Hrvatski narod je ponosan na svoju Domovinu, a ako treba ponovno ćemo ustati i obraniti je od sotone !

 

Bog i Hrvati !

Za dom spremni !

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

Hrvatske domoljubne snage

predsjednik, Dražen Keleminec