PETROV I OBOŽAVATELJ TITA I SEVERINE PETRINA ZAPOČELI POLITIČKI KUPLERAJ, KOJI SMETA ‘ZIDAŠIMA’

0
1118

petKupleraj hrvatske politike se nastavlja Božo Petrov i Stipe prostak Petrina su zajedno. Samo im još fali Severina.

O Boži Petrovu prostak Petrina je rekao nedavno; “Prevarant koji je po nalogu upropastio odličnu ideju. Tuđi projekt, tuđa ideja. Jadno! Svojstveno onima iz Hrasta!”

Naravno ovaj prostak i ljubitelj druga zločinca Tita je rekao  da nikad ne bi mogao ići u koaliciju sa Petrovom, a sad bi ova dva  uhljeba saborske stolice, pa su se složili uz sav moral bivšeg hadezeovca  i današnjeg mostaša bez mostarine Prgometa i njegovo moralno zanovijetanje.

stipe petrina1Petrina cijeni žene kao što je Severina,  “žena u svakom pogledu, bez obzira na sve. Mada mi njeno pjevanje doslovno ide na živce osim pisme ‘Dalmatinka’ i ‘Virujem u te”…, a o Titu da i ne pričamo…”Tuđman je bio loš čovjek u dobrom vremenu, a Tito dobar čovjek u lošem vremenu i njemu trebamo zahvaliti za stvaranje temelja današnje hrvatske države pa zato izričito kažem, Tito!”. Poslije sve demantira i svima dobro. Malo lažem, malo vrijeđam, malo psujem i koaliram sa svima za stolicu u Saboru…

Mostovi, živi zidovi, čini se da bi ovi tragikomični likovi trebali otvoriti građevinsku tvrtku i početi bojati tunele, jer im farbanje građana i ne ide nešto uspješno, uz svu podršku korumpiranih medija.

Evo javnosti na uvid i stav živozidaške elite i njihov rječnik u svezi gostovanja Petrova kod Stankovića, uz jedan naš mali komentar; mediji uvijek izaberu neku novu stranku za promociju, pa je sad došao na red MOST kod korumpiranih i kontroliranih medija, iako ima preko 150 drugih stranka…

Provincijalci Petrov i Petrina nove su zvijezde naše provincijalne i prostačke politike za medije. Kako imaju prostačku spiku mogli bi sa živozidašima, Petrov ionako voli kada ga vrijeđaju.

SinčićPročitajte ove gadarije primitivnog živog zida i čovjek se pita kakve razlike ima između njih i Petrine? Postajemo li zemlja prostaka i luđaka?

Ljudi, Božo Petrov će biti u Nedjeljom u 2, unatoč svim onim komentarima. Recimo Stankoviću šta mislimo o tom potezu. Pa neka briše komentare ako ima volje.

TV emisija · Sviđa mi se: 29.885
Fotografija od Nedjeljom u 2.
Nedjeljom u 2
Komentari
Ruža Ninković-Bauk

Ruža Ninković-Bauk Stankovic nece grist ruku koja ga hrani,ali doce dan kad bude molija Vilija da mu dođe u emisiju…….

 

Lana Horvat

Lana Horvat Bilo je preko 1000 lajkova za Ivana. Bijednik Aco

Dragica Petrinjak

Dragica Petrinjak Ovo je VELIKA SRAMOTA, FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.

Dragica Benic
Dragica Benic Sustav je podesen protív naroda! Zivi zid je za narod dakle logicno sustav je protiv zivog zida!
pa tako i SVI koji rade za sustav! Bijednici!

Marija Kovačević

Marija Kovačević Aje reķnimo mjk

Duje Duki Filipović Grčić

Duje Duki Filipović Grčić niko negledat u nedjelju

Radenko Jakas

Radenko Jakas Mi to smeće ne gledamo, pa nemamo što izgubiti, taj Stanković je kreten bio i ostao

Tihomir Jukica

Tihomir Jukica Polako ljudi, Pernar i Sinčić su medijski atraktivni i Aco ih čuva za kasnije. Mislim, može se i tako gledati, zar ne? smile emoticon

Ruža Ninković-Bauk

Ruža Ninković-Bauk Kad?Ovo je zadnja nedilja kad su gosti politicari…

Tihomir Jukica
Tihomir JukicaNakon senzacionalnog uspjeha Živog zida? Think positive smile emoticon
Što je bitno izvuči iz ove konverzacije? Tko nije za Živi zid toga treba na lomaču. Nasilje, vrijeđanje, primitivizam.
hop portal