Labrović koji mokri po zastavi doveo Rome da urlaju ustaške pjesme i zaje…aju Hrvate

0
1104

siniša labrovićRadmanovizija je provokatore nazvala koceptualnim umjetnicima, zapravo skupina bezveznjaka, predvođena Srbinom Sinišom Labrovićem pjevala je ustaške pjesme u Zagrebu, skupina je to bila Roma. Nakon posrbice Frljića, još jedan srbofil, koji piša po hrvatskoj zastavi dobiva kulturni prostor za svoje svinjarije. U Umagu Srbin umjetnik crta tri prsta, u Rijeci radi iz kazališta bordel, a u Zagrebu dovodi Rome da pjevaju ustaške pjesme i to još loše. Do kada će nas Srbi raditi budalama?

Koja ironija “međimurski romi” pjevaju ustaške pjesme,vježbaju za svaki slučaj,a Međimurje nikad nije ni vidjelo Ustaše ali je 1945. vidjelo Ruse i Bugare koji su haračili po međimurju nakon Mađara, a onda su na već oslobođeni teritorij došli samoproglašeni “antifašisti” partizani i komunisti,  došli su uspostaviti svoju krvavu vlast,o  tome u Međimurju svjedoče grobišta, stratišta Sep u Gornjem Hrašćanu, Ksajpa kod Šenkovca, Repova šuma kod Štrigove i Leš u Kotoribi.”- rekao je D. T.trljavi

Siniša Labrović ? To onaj  koji je pod pojmom “perfomans” pišao na Hrvatsku zastavu na Trgu Sv. Marka u Zagrebu i kojeg je HNS 0.9% htio stavit za ravnatelja MKC-a Split, pa ljudi poludili. I ovo financira Ministarstvo “kulture”. Zamislite što bi bilo da se skupi desetak likova iz neke druge udruge ispred Romskog naselja i da im urlaju…..Cigani, Cigani !!! Što bi bilo etiketiranja… klerofašisti, katolibani, ognjištarci, krezubi katolici, Vatikanski fašisti… u urbanim, tolerantnim medijima. 
SDP kultura luđaka i srbofila želi uništiti Hrvatsku.
hop