Pravosudni progon Braniteljskog portala i samog urednika od neokomunista

0
880

braniteljski_portal390Sa Mladenom sam se prvi puta čuo, prije možda, 7 mjeseci kada sam ga upitao, da li mogu kod njega na Braniteljski Portal objavljivati tekstove koje pišem. Izašao mi je u susret, i na Portalu je objavljeno nekoliko tekstova. A objavljuju se dan danas.

Zakleti antikomunist, Domoljub bez premca i čovjek koji daje prilike malim ljudima, onda kada su im vrata zatvorena sa svih strana. Tako sam ja Mladena doživio. I nisam se prevario u niti jednoj stavki!

Ono što kod Mladena fascinira jeste njegova upornost, da istina izađe na vidjelo, da se glasno i otvoreno priča o njoj, kao o sasvim normalnoj stvari, koja se naime prešućuje u Hrvatskoj, pa tako i u svim populacijama hrvatskog naroda. Od Branitelja, Dragovoljaca, stradalnika rata, do običnih Hrvata i Hrvatica. Dalmatinska tvrdoglavost, kako kod njega, tako i kod mene. A nadam se da će postati nešto veće i bolje od vrline! A to je glad za istinom, i pravdom, koje danas nema u Hrvatskoj!

Politički montirani proces protiv Mladena Miloševića, nije ništa drugo do nastavak, odurne kampanje protiv Hrvatske i Hrvatskog čovjeka. Počelo je davno a kulminiralo je osudom. Sam naziv Portala- „Braniteljski“ već je samim tim, postao trn u oku vladajućima, kao i razno raznim službama i službicama, koji imaju za cilj uništenje dostojanstva čovjeka Hrvata ( u ovom slučaju Mladena Miloševića) kao i naposljetku, svih Hrvata i Hrvatica, žitelja naše Domovine i dijaspore.

Da se kojim slučajem te službe bave lopovima i ratnim profiterima, kao što se bave njihove sestrinske službe iz Europskih zemalja, ushit i sreća našeg naroda hrvatskog bi bila neopisiva. Ovako se moramo pomiriti sa činjenicom, da su obavještajne službe naše Domovine, zapravo sluge bogatih, lopova, ratnih profitera, i kriminalaca. I da su u sprezi sa službama zemalja koje su nas prije 20-ak godina agresijom na Hrvatsku, htjeli dezintegrirati.

Ima li tu nešto čudno ili novoga!?

Ništa čudno tu nije. Ako jedan Milanović se uzdigne tako visoko, i to samo na osnovu karakteristike koju mu je pisao Perković, zatim,  ako jedan general Zagorac može toliko dugo odolijevati optužbama (za pokradeno bogatstvo), ako generali koji sumnjivim transferima novca-nafte-(?) dođu do basnoslovnih iznosa kojima kupuju nekretnine diljem Hrvatske, mislim da je konačno za zapitati se- …kamo i kuda plovi ovaj brod imena Hrvatska!?

Možda smo se malo kasno upitali, no nikada nije odveć vrijeme prošlo da bi se nekakve istine stavile DORH-u na uvid. A ima podosta toga u našoj Domovini!

Stoga, dajmo podršku Mladenu Miloševiću, na onaj način kako je on pisao i objavljivao na Braniteljskom Portalu, u svezi svih mogućih nepravilnosti u našem društvu. Jer kako god su postojali Hrvatski politički osuđenici i disidenti, moramo se pomiriti da je danas biti Domoljub, i zvati se tim imenom, vrlo opasna i intrigirajuća stvar, koja se može, najčešće, manifestirati – progonom Vas, Vaše obitelji, djece, rodbine i prijatelja.

Ivan Dujmić