HAZLER: MANIPULATOR SINČIĆ DRUGUJE SA NEPRIJATELJSKOM SPC-m

0
1041

slinavi

Vilibor (Velibor) Sinčić dio je jugoslavensko-velikosrpskog lobija

Svatko koga je taj mali manipulator uspio zavesti neka se zamisli nad ovom fotografijom. Nije bitno ni je li mali prikriveni Srbin (ne zove se Vilibor nego Velibor, pa onda to prikriva s onim Ivan). Takvih ima mnogo u hrvatskoj politici. Uostalom, ima Srba koji su bolji ljudi nego mnogi Hrvati. Nije bitno ni to što ima Srba u njegovoj ekipi. To su naši sugrađani. Međutim, tajni susret s mitropolitom koji je skrivao, ali o njemu doznajemo iz srpskih novina, a do kojeg je došlo “slučajno”, nešto je sasvim drugo. Srpska pravoslavna crkva otvoreni je neprijatelj bilo kakve Hrvatske i to svoje neprijateljstvo ne krije. Svako čitanje unificirane patrijarhove propovijedi na njihovom bogoslužju vrvi napadima na Hrvatsku i Hrvate. Ona ne priznaje ni Hrvatsku, ni Sloveniju, jer je mitropolitov pridjevak “zagrebačko-ljubljanski”, a ne “hrvatsko-slovenski”. Sinčić je svoj susret s braniteljima publicirao, a susret s mitropolitom je zatajio. On je cinik koji izvlači političke bodove iz teške patnje najnesretnijih ljudi, onih koji pod prisilom moraju napustiti svoju kuću ili stan. S druge strane, nije htio pomoći ženi članici HDZ-a. Također ga nije briga za deložaciju branitelja u Benkovcu koji nisu ni u jednoj stranci. On je mladi manipulator i demagog, gori od Sanadera ili Josipovića. Birati njega put je u još goru propast nego što je ona koju danas već imamo.

 Hrvatska se mora izvući iz zmijskog daviteljskog stiska bijele sotone. Ni jedan Hrvat ne bi trebao zaokružiti ime SDP-a  ako barem malo voli sebe i svoju djecu. To posebno vrijedi za ljude koji su u prvom krugu povjerovali mladom demagogu iz Živog zida. Prevario vas je. Nije njemu stalo do vas i vaše sudbine, nego do vlasti. Dođe li na vlast, prodat će vas već prvi dan.

 

Ovo je zadnja prigoda za očuvanje države koju su mnoge generacije krvlju stvarale. Ako nas  nelustrirani komunisti uspiju uvaliti u neku treću Jugoslaviju ili „region“, naša djeca će svojom krvlju plaćati našu pogrešku, kao što smo mi 1991. plaćali pogrešku naših očeva i majki  iz 1945.  U drugom krugu više nema izbora nego referendum. Hoće li postojati neovisna i ponosna Hrvatska, ili “druga republika” koja će se klanjati srbijanskim četnicima.

Dragan Hazler