Josipovićevac Pilsel pušta četničke pjesme na mobitelu, a SDP za kampanju diže kredite!

0
1047

milanovicJučer je hrvatska javnost dobila uvid u službeni početak izborne kampanje dviju najvećih koalicija: Domoljubne koalicije koju predvodi HDZ i koalicije pod utopijskim imenom Hrvatska raste koju predvodi SDP i HNS.  Prva je bila održana na velikom skupu u Osijeku, a druga očekivano u Rijeci, tamo gdje je Milanović pod sigurnim okriljem promicatelja nekulture i antihrvatstva, Olivera Frljića. Milanović, tehnički premijer Hrvatske se u Rijeci osvrnuo na ćirilične ploče u Vukovaru za koje nije sasvim bio siguran kojim pismom su napisane nazvavši to pismo „nekim pismom“. Nadalje je nadahnuto ustvrdio da je „razbijati te ploče jednako kao i ubiti čovjeka“. Shvatljivo je da Milanović nema pojma o ratu jer u njemu nije sudjelovao, već ga je izbjegao. Sudeći po njegovim izjavama o ratu u Siriji, on sebe vidi kao elitu, a branitelje i dragovoljce Domovinskog rata koji su stvorili Hrvatsku kao siromahe i šljam. Drug Milanović ne shvaća niti osnovnu bit ljudskog života i njegove vrijednosti kada ga se usuđuje uspoređivati sa – stvarima. Političke zablude i mentalne stranputice ovog slučajnog premijera grdno su naštetile Hrvatskoj, no on slijepo i fanatički ustraje i želi slijedeći mandat premijera. Nek uživa u posljednjim danima mandata tehničkog premijera. Šteta koju je nanio Hrvatskoj sada je bar – vremenski ograničena.

Nasuprot tome, Karamarko je u svom govoru na skupu u Osijeku bio gospodski umjeren i istaknuo da bi trebalo zajednički raditi na dobrobit Hrvatske, a ne pozivati na obračun, kako to Milanović neprestano čini. Njegova izjava da je nesposobni premijer Milanović spreman na odlazak u povijest samo odražava činjenično stanje. Posebnu brigu Karamarko je izrazio zbog odlaska mladih i čitavih obitelji iz Slavonije kojeg treba hitno zaustaviti i pružiti im dostojan život i prosperitet u domovini.

josipović s udaraljkamaiTakođer saznajemo da je nositelj liste Josipovićeve stranke Naprijed Hrvatska  Drago Pilsel – onaj isti novinar koji je sam sebe promovirao u isljednika hrvatskih branitelja i tako naravno izgleda zadužio i zadivio antifašistu Josipovića. To samo po sebi nije ništa čudno, no prestrašna je Pilselova provokacija koju je pri predaji te iste liste u DIP-u  na svoje uši čuo Dražen Keleminec. Naime, Pilsel je tom prilikom pustio na svom mobitelu četničku pjesmu marš na Drinu ! Eto, sad znamo kako Josipović i Pilsel vide „uspješnu Hrvatsku“.  Ta koalicija s Čačićem i Kosoricom u Uspješnu Hrvatsku moguća je zaista samo u njihovim koalicijskim fantazijama, jer, vidjeli smo što je ta ekipa polučila u realnom političkom životu –neuspjeh, sramotu i pogodovanje kriminalu. pilsel i mesićGlazbeno-umjetnički seJosipović  sa svojim izbornim spotom udaraljkaša nalazi u harmoniji s ovom četničkom pjesmom koju rado sluša Pilsel . Slijedeći put očekujem da se združe u proizvodnji cajki.

Podatak da je koalicija SDP-a i HNS-a Hrvatska raste digla kredit za svoju kampanju sasvim je u skladu s njihovim vođenjem države. Ništa drugo nisu ni radili, nego dizali kredite i time nas doveli na rub provalije, zašto bi sada promijenili taktiku? Ovo je svojevrstan šlag na tortu, odnosno kašu koju su nam zakuhali za vrijeme svoje vladavine.

Ingrid Runtić