Pernar raspustio velikogorčki ‘Živi zid’ zbog dogovora sa inkriminiranim Barišićem

0
1284

Ivan-Sinčić-i-Ivan-Pernar-625x360Cjelokupno članstvo Gradskog odbora Živog zida Velika Gorica napustilo je Živi zid, kako kažu, nakon stopiranja njenog rada od strane središnjice stranke. Daljnje političke djelovanje članovi goričke podružnice pronašli su u Akciji mladih koja je članstvo kandidirala na izbornim listama u šestoj izbornoj jedinici.

– Akcija mladih uputila je i našoj Podružnici poziv da joj se pridružimo u realiziranju njenog programa, koji idejno odgovara našim dosadašnjim djelovanjima – poručuje Daniela Jerbić u ime rasformljene podružnice.

Kako navode sada već bivši gorički članovi Živog zida, supredsjednici Živog zida onemogućili su i spriječili aktivan rad i djelovanje Podružnice Živi zid Velika Gorica. na način da su je s danom 20. lipnja rasformili i postavili “podobnog povjerenika” da upravlja radom.

– Veliki dio članstva Podružnice nije se s time složio, Gradski odbor Podružnice goričkog Živog zida jednoglasno je odlučio da javno izlazi iz članstva Živog zida, kao i da pristupa u Akciju mladih kao nezavisni članovi, čime se otvara i mogućnost izlaska na parlamentarne izbore za 6. izbornu jedinicu – kažu novi članovi Akcije mladih.- prenosimo iz VG danas.

drazen35Razlog raspada Živog zida u Velikoj Gorici je gradonačelnik Barišić. Podružnica Živog zida radila je zdušno na otkrivanju kriminala u režiji gradonačelnika. Uključio se 7 dnevno, ali nakon “konzultacija” gradonačelnika sa svima, pa i moralistima Živog zida sve je stalo. Pernar kako bi spriječio kopanje po gradonačelnikovim aferama raspušta Živi zid u Velikoj Gorici, sa vlasnikom 7 dnevno dogovara najam u krugu redakcije i svi sretni i veseli osim građana grada i jednog dijela HDZ-a koji otvoreno ruši gradonačelnika, 8 . na listi za Sabor, vjerovali ili ne. Zanimljivo da gradonačelniku najveću podršku daju vodeća lijeva glasila zemlje. Sam Pernar ne smije previše čačkati po raspuštenoj podružnici TNT grupe, alanfordovskog zid, jer je navodno dosta pristupnica stranci sa “čudnovatim potpisom”…

SDP baš na slučaju Barišić jasno pokazuje ili svoju nemoć ili dogovor velikih, a naše krivosuđe ima duboke ladice za takav predmet.

hop

 

http://hop-portal.com/2015/04/velika-gorica-u-raljama-zakulisanih-igara-gradonacelnika/

http://hop-portal.com/2015/04/skandal-gradonacelnik-miljenici-placao-skolovanje/