Pred izbore na ljevici dominiraju Srbi, koji žele nemire kao u Crnoj Gori

0
1057

nikolić vučić putinPutin gradi svoje carstvo na terenu bivše Jugoslavije, to je sve jasnije, Crna gora gori, nemiri prema Đukanoviću krenuli su iz Srbije, Kosovo je pred zapaljenjem, Putin traži vraćanje Kosova u Srbiju, već prije je napravljena diverzija u Sloveniji, koju je spriječila Amerika. Tko je slijedeći? Hrvatska.

U Hrvatskoj pada prosrpska vlast, a to znači da utjecaj Mesića i  Lončara opada.  Diplomat iz Mesićeve ere Amir Muharemi jedini još kotira, iako nije jasno zašto se dopušta njegov utjecaj kada je on sa Mesićem prst i nokat. Hrvatska ima deficit diplomata, a oni koji nešto rade vrlo rijetko su okrenuti Hrvatskoj, a puno više svom internacionalnom džepu.

Prvotni zahtjev opozicije bio je formiranje prijelazne vlade i organiziranje demokratskih izbora, ali sada se vidi da su demonstracije usmjerene protiv ulaska Crne Gore u NATO. U prilog tomu govori i to što je lider Nove srpske demokracije i jedan od čelnika Demokratske fronte Andrija Mandić pismom upozorio države članice.

kolinda i milanovićZato je bitno da Hrvatska smijeni srbofila Milanovića. Amerika je sigurno vezana za teroriste u Siriji, ali sve više se vidi da Putin ne spašava Asada, već ga spašavaju novi svjetski poredak i Amerikanci, u kojem više nije bitno tko je Rus, a tko Amerikanac, već samo profit.  Iz Srbije je išlo najviše hvalospjeva u svezi angažmana Rusa u Siriji, kod nas su kontrolirani mediji navijali u tome smjeru,a dezorjentirani Dnevno stvarao konfuziju. Mi smo predvidjeli ovakav razlaz. Najviše se baš iz usta sdepeovskih faca grmilo da je Kolinda NATO poslušnik, dok je ona govorila o našoj pripadnost srednjoj europi. I nije griješila. Granica na Drini je sve snažnija.

Rusija je protjerivanjem izbjeglica ubrzala akciju Amerikanaca, da se Europa oslabi prenapučenošću izbjeglicama. Slaba Europa jača Rusiju i Ameriku. Podjela se radi i na našem području.

Milanovićev ostanak odgovara udbaškaškim izdajničkim pljačkašima. I time ostajemo pod rusko-srpskim utjecajem. Mesić vodi privrednike u Bjelorusiju, Rusiju, i vrlo je utjecajan u tom segmentu, dok ruska nafta zauzima sve više našeg područja, a u Zadru se planira ustoličiti i njihova industrija preko Mesića. U bankarskom smislu Rusi su sve prisutniji, a kreditima prema Agrokoru ulaze u naše tržište hrane. Sve je to uspješno obavljeno za vrijeme ove vlasti. Srpske tajne službe lako manipuliraju sa ovom vlasti, jer su dosjei u Beogradu i interes Srba se u svim segmentima provode. Nije slučajno da su tri Milanovićeva najvažnija čovjeka baš Srbi. Predvodi ih ni manje ni više nego Milanka Opačić, bivša tajnica glavnog četnika u Hrvatskoj Jove Raškovića. Tko je alfa i omega Živog zida? Dušan Cvetanović, stipendist Milorada Opacic-Lazni-korisnici-socijale-uzeli-su-45-milijuna-kuna_ca_largePupovca, a poveznica njegove rodbine i četnika je evidentirana.

Udbaška klika koja se boji lustracije razradila je cijelu mrežu stranaka i strančica, a one koje ne kontrolira kroz novac i srpske lobije, kontrolira preko kaznenih progona i optužnica, pa je sa tim u svezi sve podređeno Milanoviću. Izmišljeni ORAH Mirele Holy je cirkusantska predstava za medije, samo da bi što više glasova oteli HDZ-i, koja ima jak vjetar u leđa od najjačih država svijeta. MOST se odao kao lijeva priča, čim je u svoje redove gurnuo mrzitelja križa, Tuđmana i obožavatelja Tita, Stipu Petrinu, uhljeba, bezobraznog i totalno beznačajnog. Ipak, ako tog jadnička MOST mora imati uz sebe,  evidentno je da on nema kvalitetne ljude čim ovog prostaka stavlja na listu. U ovu lijevu priču treba staviti i prevarante u stranci Zajedno, jednoj jadnoj stranci bivšeg poslušnika Franje Gregurića, diplomata Karina Šturma, koji je u istom rusko-hrvatskom prijateljstvu kao i Mesić. Svi oni nude judine škude, a koliko je Prgomet kao mostov favorit nešto dobro, govori činjenica da se za riječ u Saboru pod HDZ mandatom javio svega 29 puta u 4 godine.

Mediji kontinuirano lažu preko namještenih anketa i na taj način žele prikazati kako su Milanović i Karamarko u podjednakoj poziciji, što izbori na Korčuli neki dan zorno pokazuju kao laž. Nekada su bili podjednaki u Korčuli, sada je sdpeovski rast prepoznat kao sdepeovska medijska laž. Ipak, komunisti koji gube mogu biti vrlo opasni. Prema jednoj teoriji vezanoj za Živi zid, zgrada koja je naseljena bespravno na Črnomercu 105 bi mogla poslužiti za početak pobune protiv HDZ-a, ako on dođe na vlast, pa s tim u svezi ova vlast blagonaklono gleda na trošenje energenata bez plaćanja u toj zgradi, nelegalna prikapčanja, a čak se niti vlasnik zgrade ne usudi  pisnuti u svezi samoga stanja.  Toliki kriminal Živog zida tolerira se zbog puno bitnijih ciljeva.

Do tada će mediji učiniti sve da prikažu kako Hrvatska raste, što je notorna glupost, jer je ovo najnesposobnija vlast za narod a najsposobnija za dizanje kredita, ankete će biti lažne, a Živi zid, MOST, ORAH i stranke inkriminiranih političara će nagrizati glasove HDZ-e, kako bi SDP koliko-toliko dobro stajao. U kulturi će im pomagati Miron Mirić, Frljić i Labrović, kojeg ugošćuje (gle čuda!) Aleksandar Stanković i to baš pred izbore…

Poslije 199o. godine ovo su najvažniji trenuci u državi, jer komunistički lopovi koji su krali Jugoslaviju, sada mažu oči lažnim konstrukcijama da je sve krenulo od Tuđmana, iako su upravo oni sami prije Tuđmana ukinuli zakon o porijeklu imovine da bi mogli krasti, i to još 1990. godine. Zaduženja za vrijeme Tuđmana i ova danas govore o kakvim lopovima pričamo…

Igor Drenjančević

HOP portal