Kardinal George Pell protivnik papinskog vrludanja

0
1232

Kardinal George Pell – Bombarder na Sinodi

Kardinal George Pell, branitelj je crkvenog nauka na Sinodi 2015. u Rimu i australski bombarder koji je bombardirao njemačku jezičnu skupinu Kaspera, Marxa, Schönborna, Kocha i Bodea, kao i ostatak progresivnih krivovjeraca.

Što je na prošlogodišnjoj Sinodi započeo Raymond Leo kard. Burke, dovršio je na posljednjoj George kard. Pell.

Poljski biskupi su također držali adute tradicionalnog nauka uz istočnu Europu, dok su afrički biskupi nepokolebljivo štitili tradicionalnu obitelj, onako kako je njihove prethodnike u biskupstvu formirao mladi misionarski biskup i apostolski vizitator za frankofonu Afriku i pouzdanik velikoga pape Pija XII., msgr. Marcel Lefebvre.

Bravo za Pella i ostatak prelata koji se nisu dali pokolebati i zaplašiti krutom nježnošću zubatoga ‘novog milosrđa’. To je Bog očekivao od njih!

No liberali nikada ne miruju. Njihova konspirativna agenda i liberalna hermeneutika se potiho etabliraju u pastoralnu praksu oponašajući duh Martina Luthera.

Crkvu se neprestano mora čuvati od uljeza.

Sotona je zaposlen cijelodnevnim spletkama protiv Božje Crkve, kao i njegovi poslanici koje predvodi Walter Kasper; glasnogovornik novoga pastoralnog otvaranja i ideolog bezbožne družine njemačkih prelata.

Kasper se hvalio da je studirao teologiju na koljenima. Prije bi se reklo da ju je studirao dugo dubeći na glavi, sudeći po idejama koje je pokušao progurati na Sinodi koja je sa progresivne linije htjela srušiti sakramenat braka.

Teologija samouništenja nije prošla na širem planu.

Svaki veliki požar počinje malenom iskrom.

Opreza nikada dovoljno. Zato smo pozvani na budnost!

Kardinal Pell je to – hvala Bogu – brzo iskoristio, a što se s naše strane ne bi reklo za hrvatske biskupe koji se obično skriju pod stolom kada veliki ulete u međusobni okršaj.

Jedni su branili crkveni nauk, drugi su ga napadali a treći su bili pasivni promatrači.

Sada će svatko objašnjavati zaključni sinodalni dokument na svoj način ili iz svoje pozicije. Odnekud poznato! Nije li to već poznati fantomski Duh Koncila? Relatio finalis je njegovo deformirano dijete!

Bitka za duše katolika se nastavlja na terenu; izvan Rima i aule Pavla VI.

defensor blog izvor