‘Srpski svet’ i bošnjački unitarizam utiru put jugosfere

0
850

Uvijek  sam se pitao hoće li oni koji su rat na prostoru bivše Juge proizveli s namjerom da se ista transformira u Jugosferu (minus Slovenija, plus Albanija kao jedna od budućih regija EU) nakon propalog plana isti opet aktivirati preko srpskog separatizma ili bošnjačkog unitarizma .

Većinu toga ispravno detektira na Balkan Politici, no ne shvaćaju da izlazak RS policije na entitetske granice neće biti zbog separatizma nego radi stavljanja RS u karantenu , kako bi se pokrenuo sukob između Bošnjaka i Hrvata.

Tamo gdje je SPORAZUM doveo do skorog prekida rata u toj točki će se postojeći NESPORAZUM po neriješenom hrvatskom pitanju iskoristiti za izbijanje sukoba.

Naravno, tu je predestiniraju Predsjednik Hrvatske koji je na to mjesto i doveden radi budućih sukoba tj radi uvlačenja Hrvatske u rat. Nakon toga slijedi drugo poluvrijeme u kojem se uključuju RS i Srbija.

Što to znači u širem kontekstu kad je u pitanju namjera masonerije da 3WW finalizira tako što će “islam” stjerati na rog Afrike i oformiti Centralnu uniju na potezu od juga Ukrajine do Sueskog kanala, tj od Crnog do Crvenog mora, ne bih sad detaljnije objašnjavao.

Želim još samo reći da su SVI lokalni lideri uključeni; da su se opet KOS te hrvatska i bošnjačka Udba upregli u sotonističke planove masonerije, s time da se sada ne radi samo o stvaranju pretpostavki da se Hrvatska vrati u regiju, nego i da se otvori južno bojište s ciljem uvlačenja islamskih zemalja u sukobe, a što bi bio put k finalnim završnim borbama gdje bi Trump i Putin zajedno aa “savezničkim snagama” uradili ono što masonerija odavno planira uraditi prije nego dođe do uspostave novog svjetskog poretka i multipolarne podjele svijeta na desetak svjetskih unija s jednom centralnom pripadajućim, u kojoj bi bio jedan centar moći i jedna svjetska vlada. .

M.Bušić

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal