POKVARENJACI: KOTROMANOVIĆ, MILANOVIĆ I PRGOMET, PRGOMET ODAO SVE ŠTO JE REKAO KARAMARKO

0
955

Zagreb 29.11.2012./pogled/ Drago Prgomet foto Nenad Rebersak

Priča oko mosta se zahuktava. Tri pokvarenjaka našla su se iza leđa svojih stranaka i pokazali da im država nije bitna.

Velika rvatina Milanović bio je u stanu svog frendića Kotromanovića, za kojeg su mi rekli sdpeovci da prema svojim privatnim uvjerenjima muško-ženskih odnosa je zaljubljen u Milanovića, a kako se radi o crvenima ni sam Bog ne zna koliko je istine u tome. No gle čuda našao se on tamo… I veliki rvatski desničar Prgomet. Prgomet iako je završio  faks u Banja Luci, legendarnom mjestu falšanja diploma, ipak nije toliko falšano glup da ne zna što radi. Došao je na ruke očito pravom šefu na instrukcije i usput mu je prenio sve što Karamarko nudi u pregovorima. Makjavelistički pokvarenjak Milanović po onoj kineskoj  “pobjeđuješ ako znaš što misli protivnik”, jedva je dočekao svog pijuna Prgometa da mu sve prenese. I pokazao svu svoju pokvarenost, nesigurnost i politički diletantizam.

Ako su mediji bili naručeni da snime ovu izdaju, onda je Milanović ovog klauna dobro iskoristio. Opet, ako je brut Prgomet ovo činio za razbijanje MOSTA, zgadio je biračima i sebe i već ogađenog prevaranta, lijenčinu i uhljeba Milanovića. Zaključak je ipak da je bolje za HDZ da nije ovog prevaranta izabrao za čelnog čovjeka, jer bi ovaj prodao sve za položaj.

”Tako raditi iza leđa nas svih 19, ali i iza leđa birača koji su za nas glasovali, to je dno dna. Ako Prgomet bude sa mnom i sa svima do 14 sati i dogovorimo jedno, a poslije on dogovara drugo, nijedan komentar više nije potreban, to je moj privatni stav kao osobe. Da bilo tko to napravi s ljudima od kojih je dobio povjerenje i napravi to mimo tih ljudi, to je dno dna. To samo govori o prljavom karakteru aktera na političkoj sceni. Kad netko prodaje svoje tijelo, bilo za jedan euro ili za 10 tisuća, zna se koji je zajednički nazivnik – kurva”, ogorčen je Petrina za Direktno izjavio.

Koja je hrpa jada sve više se vidi u MOSTU, a uskoro će i naš portal iznijeti neke činjenice o ljudima oko Petrova. Upamtite dobro sve medije koji su ih hvalili, zastupali i to je krug laži. Uskoro ćemo vidjeti koliko je mesićeva ekipa odigrala dobro ovu prljavu igru.

hop