‘Znaš li ti da je zbog ‘Ascendanta’ Sanader bio u zatvoru?!’

0
1005

sander ...Komentar Ane Radić Miler: Znaš li ti šta je to Ascendant? Znaš ti Petrina šta ovo znači? Znaš li ti da je zbog ovoga Sanader bio u zatvoru?!

Datum objave: 25. studeni 2015./Piše: Ana Radić Miler

Da sam vam ja na mjestu Karamarka ja s Vama opće ne bi pregovarala. Znate li zašto?

Iz jednog banalnog, glupog, pragmatičnog razloga-Krene li dobro-bit će zaslužan MOST, krenu li stvari po zlu-bit će odgovoran HDZ…ko po običaju! Kad pada snig-kriv je HDZ!

Šjor Petrina, Bog van da vratite se u Primošten i prestanite i vi i MOST maltretirat ovaj narod.

Narodu je puna kapa, da ne budem prostija…

Puna mu je kapa esdepea…divljaka koji ne odgovaraju na dopise ili mailove…mita i korupcije…narodu je puna kapa svega!

Narodu je puna kapa i vas pa se pokušavate preko jadnoga MOSTA uhljebiti u politici.

Tko ste vi opće?!?

Skromni nacionalist…prikriveni komunist…domoljub po potrebi… gradonačelnik grada koji eto…ima šta ima, šta mu je Bog dao, pa mu je lako srat kako je uspješan. Znate li vi di je Gospić? Ako znate…ajte tamo za gradonačelnika pa ga razvijte ka Primošten!!!

A za pravo govoreći, imate pravo grintat. Jerbo, da sam vam ja na mjestu Karamarka  s Vama opće ne bi pregovarala. Znate li zašto?

Iz jednog banalnog, glupog, pragmatičnog razloga-Krene li dobro-bit će zaslužan MOST, krenu li stvari po zlu-bit će odgovoran HDZ…ko po običaju! Kad pada snig-kriv je HDZ!

Jel ti se još povraća?!

Je!!!  Ajme koja si ti sitna duša Petrina! Pa kako bi ti moj Petrina lista proračun majke ti…znaš ti koja je to rigotina!!! Ti ka biznismen ćeš sigurno povratit na ovu stavku proračuna iz IX miseca ove godine…izvor (www.mfin.hr ) Jel ti moš ovo napisat u svoj biznismenski proračun (ovo je najmanji iznos)?

329 Ostali nespomenuti rashodi poslovanja 210.000 +30.000 240.000

Ajmo malo o tvojin prikama iz esdepeja?!

Znaš li ti ko je regrutira Milanovića u diplomaciju-pitaj ga?!

Znaš li zašto više nije u diplomaciji-pitaj ga!!!

Znaš li da mu prva dama/zamjenica ima imovinu koju ti moš samo sanjat! Aj baci oko na imovinsku karticu prve dame!

Ili ako ti je to tlaka, baci oko na imovinsku karticu druge dame/zamjenice!

Znaš li ti šta je to Ascendant? http://www.ascendant.hr/hr/ Evo ti link pa baci oko!  To ti je „regionalni lider u pružanju savjetodavnih usluga spajanja i preuzimanja vlasnicima srednje velikih poduzeća na tržištu“

Znaš ti Petrina majke ti, šta ovo znači?

Znaš li ti da je zbog ovoga  Sanader bio u zatvoru?!

Nemojmo se pituravat Petrina; i ti i ja znamo o čemu govorim!

A znaš li tko je vlasnik?!? Oš Jokera (ne ovoga u Splitu)…Imaš…

 

Pitaj Publiku             Pitaj publiku

 

MOST PETRINA 50-50           50:50

 

MOST ZOVI PRIJATELJAzovi prijatelja 01/4569-464.

I sad si se ti Petrina naša srat i držat u šakama cilu naciju…ti i Prgomet i onaj mali Petrov koji je samo Bog zna šta spi**ija pa se uvatija politike.

A ti Petrov pobogu…nemoj lagat na samom početku karijere…ma daj čovik moj objasni ti meni: Tko se školuje cca 16-18 godina da bi se odrekao poprilično zanimljive specijalizacije i bio gradonačelnik Metkovića na minimalcu?

Lipo si ti to nama, onako psihijatrijski, puno lipo posložija…ka tebi je puna kapa, ka mito i korupcija, ka narodu je dosta…i tako to… al si se zafrknuo u jednom…s druge strane tv ekrana sjede ljudi koji ponešto znaju i o drugim ljudima pa prenose stavove i zapažanja, ali ima i onih koji ponešto znaju i o zbrajanju…pri tom ne mislim Petrov na ono zbrajanje u računovodstvu, nego mislim na matrice…logičke matrice.

Čujte momci, zaigrali ste se…pokazali da možete za**at narod svojim milim fačicama…i sad lipo to sve priznajte ili pak se držite toga i vladajte ka manjinska vlada!!!

Zašto opće Vlada mora biti većinska?!? Baš bi bilo cool da bude manjinska i eto nama na lito izbora!!!

Ajmo…na parove razbrojs…Petrov prime minister, Petrina zamjenik (bilo bi štosno da se Petrina pocipa sa Petrovim ka šta se cipa u Primoštenu), onaj…kako se zove glasnogovornik MOST-a…e…Grmoja drugi zamjenik…a ministri i posao…IGNORE!!!

OK…dokazali ste da je narodu puna kapa! (MOŽDA!!! Jer ja ne vjerujem da nije bilo namještaljki!)

Al ajte budite pošteni…Petrov, Petrina, Grmoja & co izvedite „salto mortale“ i zatražite od Predsjednice RH manjinsku vladu.

Samo tako ćete dokazati da uistinu mislite ozbiljno!!!

Ana Radić Miler izvor