Bill Gates ubija djecu po svijetu svojim cjepivima uz znanje svjetske zdrastvene organizacije

0
1120

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 24: Bill Gates, chairman and founder of Microsoft Corp., listens during the Clinton Global Initiative (CGI) meeting on September 24, 2013 in New York City. Timed to coincide with the United Nations General Assembly, CGI brings together heads of state, CEOs, philanthropists and others to help find solutions to the world's major problems. (Photo by Ramin Talaie/Getty Images)

Microsoft  je postao ikona Trećeg svijeta humanitarizma . Izvješća ipak pokazuju da je Gates napravio ‘mnoge zločine protiv čovječnosti u obliku ilegalnog testiranja cjepiva na nevinoj djeci.

Vrhovni sud u Indiji trenutno provodi opsežnu istragu protiv Bill & Melinda Gates Foundation , koja se uglavnom uključuje u testiranje cjepiva za siromašne, i često nepismenih, djece zemalja u razvoju, bez formalnog pristanka. Prema Health Impact News, slučaj  se posebno usredotočuje na nedopušteno ljudsko eksperimentiranje, koje se čini sa dva dostupna cjepiva za HPV, Cervarix (GlaxoSmithKline) i Gardasilom (Merck & Co.).

Prema izvješću objavljenom u  Indiji još u kolovozu, mnoga  djeca se razboljevaju nedugo nakon primanja cjepiva, a najmanje pet od njih umrlo.

U odvojenom suđenju za Cervarix koje se događa u isto vrijeme, također financiran od Gates Foundation, procjenjuje se kako je  cjepljeno 14.000 plemenske djece u Vadodari, Gujarat, cijepljeni su za HPV. Rezultat ovog suđenja je dvoje djece mrtvih i stotine drugih teško ozlijeđenih. U oba pokusa, mnogi potpisani za pristanak pokusa na  obrazcu, koji se koriste za testiranje očito su krivotvoreni, a mnogi  nepismeni roditelji su prisiljeni na potpisivanje suglasnosti.

Zahtjevi su javnosti da se  osude ovi zločini protiv čovječnosti  Gates Foundationa, kao i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Program za odgovarajuće tehnologije u zdravstvu (PATH),  koji su   bili  nemarni i sve ovo tolerirali.

 

Zaklada Gates je također odgovorna za ubijanje djece s nedovoljno ispitanim cjepivom za meningitis, dječje paralize i 5-u-1  cjepivima.

U prosincu 2012. godine, petero djece u gradiću Gouro, Čad, na silu su cijepljeni s meningitis cjepivom, koje je još uvijek u kušnjama, nije odobreno  za uporabu u komercijalne svrhe. Djeci su rekli da ukoliko ne pristanu na cjepivo,  neće   dopustiti da primaju nikakvu daljnju edukaciju.

U Pakistanu mnoga djeca su razvila takozvani “non-polio akutnu  paralizu” nakon istog cjepiva, ili NPAFP, koja je sad  dvostruko  smrtonosnija .

HOP Portal