Saša Leković je neprebrojanih krvnih zrnaca, budno bdije nad većinom kojoj se prebrojavaju krvna zrnca

0
993

saša-leković“Dakle, uvaženi kolega Saša Leković je neprebrojanih krvnih zrnaca pa ne smijemo reći koje je nacionalnosti, uz to je i predsjednik društva novinara kojima su krvna zrnca prebrojana. On i niz njegovih kolega kojima se ne smiju prebrojavati krvna zrnaca budno bdiju nad većinom kojoj se obavezno prebrojavaju krvna zrnca. Zadatak im je paziti da većina s prebrojanim krvnim zrnacima, ne bi slučajno svoja prava izjednačila s pravima manjine kojoj se ne smiju prebrojati krvna zrnca.
U Hrvatskoj je povlastica biti neprebojanih krvnih zrnaca jer odmah dobiješ novce iz proračuna, a koji puni većina s prebrojanim krvnim zrncima. Tim se novcima financiraju razne udruge i glasila onih kojima se ne smiju prebrojavati krvna zrnca.
Dakle, Leković me prozvao zbog prebrojavanja krvnih zrnaca. Eto dokle smo došli. Na kraju ćemo morati zatvoriti i sve medicinske laboratorije u kojima svakoga dana tisuće ljudi u Hrvatskoj (ne smijem reći koje nacionalnosti) ostavlja uzorke svoje krvi, a sve kako bi im zli laboranti koji inače šire mržnju prebrojali krvna zrnca.”

D.  Jošić

HOP PORTAL