PETRINA KAO ZADNJI JOKER MILANOVIĆA ZA RUŠENJE VLADE

0
1004

Stipe Petrina– Za premijera žele instalirati nekog Tihomira Oreškovića koji je potpuno anacionalan čovjek i predstavnik krupnog kapitala. Glavnu riječ u državi vodit će Tomislav Karamarko za kojeg je Josip Manolić ponovno ustvrdio da je bio suradnik zloglasne Udbe, dakle jedne jugoslavenske i protuhrvatske službe. Karamarkova desna ruka Božo Petrov, čovjek je koji dolazi iz Crkve. A ta ista Crkva, odnosno Hrvatska biskupska konferencija ustupila je u trajno vlasništvo Republici Italiji benediktinski samostan Dajlu i 400 hektara samostanskog zemljišta, što je vrijednije od sv. Gere za koju se vodi spor sa Slovenijom. To je bila veleizdaja hrvatskih nacionalnih interesa za koju nitko nije odgovarao. Sve su ovo činjenice zbog kojim s pravom mogu reći da će nam državu voditi antihrvatska koalicija – rekao je Stipe Petrina.

Petrina je postao novi glasnogovornik crvenih, nakon silnih objeda na račun Petrova ušao je u koaliciju sa istim, da bi poslije rušio MOST iznutra. Kako je izgledna vlast Orešković-MOST-HDZ i pratneri, SDP više ne može otvoreno napadati, tako da je angažiran crveni desničar Petrina, koji je sad domoljubnu koaliciju proglasio anacionalnom. Srećom Milanović je nacionalni kadar koji će spasiti zemlju i vjerojatno pripojiti matici Srbiji… već je kao nacionalni kadar iselio 150 000 ljudi, uništio socijalne programe, proglasio narod slučajnim, pa prema tome isti treba pripojiti slučajnim dogovorom sa Srbijom našu zemlju, ionako je više bilo Srba u vladi.

O tome da je šutio o pokušaju miniranja nasipa kod Gunje, kao i rušenje nasipa da bi se spasila majčica Srbija za vrijeme poplava, niti slova od druga Petrine. Naša policija je tada uhvatila dvojicu građana Srbije u nakani da sruše još jedan nasip i preliju kompletnu poplavu na našu stranu.

Naš je premijer tada izjavio, kako zna što je poplava, jer mu je pukla cijev u stanu. To je bio nacionalni stav.

Petrina će u petak dizanjem tenzija, napadima na vladu pokušati pokrenuti lavinu nezadovoljstva, koja bi prouzročila neizglasavanje povjerenja vladi i osigurala nove izbore, smatrajući kako će baš to dovesti SDP-u na vlast, jer je u narodu dogovor Petrov-Karamarko prijevara, što je opet maslo naših medija. Te situacije se pribojava koalicija oko Karamarka, te je zato htjela samo diskusije klubova zastupnika.

HOP portal