KAČINARI- ČOVJEK ZBOG KOJEG SU MAKNUTI MNOGI I ČIJE RIJEČI IZGOVARAJU SINČIĆ I PETRINA

0
2540

mostarinaNekako sve više izlazi na vidjelo koliko Hrvatska ima luftbremzera, lopova i nestručnjaka. Čak i oni dobronamjerni u privredi i politici jedva razumiju bit krađe i red veličina, a još manje razumiju kako do novca i kako spriječiti nove krađe. Kada političari pričaju o novim zaduženjima, uglavnom pokazuju da se ne znaju nositi sa korupcijom. I zašto se onda narod toliko kultno veže  na političare kada oni nisu spasioci, već hrpa uglavnom debelih uhljeba. Predsjednici i premijeri ne jedu u pučkoj kuhinji sa narodom, već sa lopovima, koji se nazivaju uspješnim menadžerima.

Nije teško biti uspješan menadžer ili privrednik ako ti država isplaćuje enormne cifre, provizije i nagrade, a poslove dobivaš preko i pomoću države. Nije problem voditi HNK-a, ako za predstave dobivaš 84% novca od države, niti je teško voditi HRT jer država financira televiziju ubirući od naroda harač, koji jezivo teško plaća umirovljenik, pa mu taj novac od 1000 kuna mirovine znači par dana kruha, da bi uopće preživio. Nije problem biti Mamić u ovoj državi, jer po njegovoj priči čovjek se obogatio prodavajući stiropor na crnjak ispred stadiona, dok danas koristi  stadion uz dotacije grada i ubire ogroman novac od prodaje nogometaša, a da niti kune ne daje Zagrepčanima. Ako svi složno plaćamo stadion, onda je logično da i narod dobije dio kolača od prodaje igrača, a ne smo država porez. Sanirali smo banke, koje je udba sama sebi prodala, pa bi bilo logično da bivši komunisti, koji su uvijek bili lopovi u duši, bar dio dionica podijele narodu, kojeg su opljačakali kako bi sanirali banke.

Kada saberete naše političare koje masno plaćamo, a vidimo kako su krali ili gledali uništenje države, čovjek se pita zašto ih uopće  plaćati kada ionako sve pokradu?! Naravno ne svi, ali svi oni koji su izglasavali kriminalne zakone su lopovi. Držali su lojtru.

slinčićU državi najviše rade poneki hrabri novinari, poput neovisne Ozane Bašić, o pravosuđu jedino godinama piše Nada Landeka, jer razumije zakone i prijevare, o INA-i godinama jedino govori Vesna Balenović, nešto uz novinara Eterovića je uspjela progurati van, kako vidimo o kulturi godinama nije bilo pametne osobe dok se nije uključila magistrica Ingrid Runtić, pa su počele padati audio vizualne gluposti naše kulture i silne prijevare, a kako vidimo jedno je ona objasnila zašto se kult Tita održao. Uz njih se progurao simpatični zlatar Pašk Kačinari, koji čini se, drži u svojim rukama sve odgovore na spregu sudstva i bankarskog kriminala. Kačinari se nije bavio studijama o masonima, kojima Emil Čić i  Karino Sturm straše naš narod, pa niti svjetskim zavjerama, već Hanžekovićem, kojeg ova dvojica nazivaju glavnim masonom u zemlji.

paskkacinariZa Kačinarija je Hanžeković samo čovjek. Jedini je pokazao prstom na njega i komunističke bankare. Nije mu bilo bitno u  kojim tajnim društvima sjedi Hanžeković. Nije mu bilo bitno da li su uz njega Amerikanci, Rusi ili Srbi ili netko treći. Skupio je svu dokumentaciju o Zagrebačkoj banci iz svih arhiva, proučavao rad banke i pronašao sve tragove novca koje nije  u stanju pronaći ni Bajić, a kako vidimo niti Cvitan. Možda bi država mogla plaćati zlatara da bude državni odvjetnik?

-Poznajem rad burzi, kretanje roba na svjetskim burzama, a ponajviše zlata, što mi omogućava praćenje cijele situacije. Ono što građani zaokupljeni preživljavanjem ne prate, meni je posao. I za to, vjerujte, ne treba veće znanje od srednje ekonomske škole-kroz šalu je rekao Kačinari. Ne mogu se oteti dojmu da je zarada Zagrebačke banke u ratu na kamati neka čudna priča, jer danas ista banka u miru zarađuje puno manje. Nikoga ne brine da je banka pojela svoje osnivače, jedina opstala, progutala mnoge banke, sjetimo se samo Varaždinske i postala ključ svih financija u zemlji. Skupio sam dokumentaciju banke, iako je  arhiva bila zapaljena i vrijeme je da se konačno kriminal banke iznese u javnost.

screenshot revolucija.info/tacno.net
PETRINA BACA KRIŽEVE U SMEĆE I SMATRA DA JE TUĐMAN ZLOČINAC, KAO SAVO ŠTRBAC

Zadnjih dana zastupnici Sinčić i Petrina poprilično tankog znanja u ekonomiji kao papagaji ponavljaju riječ Paška Kačinarija. Prateći očito rad ovog portala i podatke koji se iznose u javnost, a mnoge od tih podataka dao je Kačinari i ovoj dvojici tzv. buntovnika, koji svoj narušen ugled žele ispeglati kroz istraživanja Paška Kačinarija, jer žele povratiti povjerenje javnosti. Petrina je bacao križeve u smeće, a Tuđmana nazivao zločincem, koji je pokrao svoj narod, dok Kačinari ne misli tako. On je optužio neokomunstičke bankare.

Ipak treba reći da su ova dva trabanta samo loša mješavina goriva za kerozin koji drži Kačinarij u rukama. Kada njih dvojica pričaju o sucima, samo su megafon ovog čovjeka.

Njegovi podaci su bili u rukama Lovrinovića, ove dvojice i nekih portala, tko je nešto objavio, najavio je svoje nestajanje… Sanader prvi pokreće istragu protiv Zagrebačke banke, na osnovu dokumenta Paška Kačinarija. I nedugo zatim pada… Lovrinović je rekao koju previše i danas je na margini iako je jedini razumio Paškove dokumente…Što je u rukama Paška Kačinarija toliko moćno? Istina.

Loše je samo kada se mutikaše i lažljivci  uhvate istine, jer oni sa njom trguju za svoj položaj, što upravo čine i ovi novi saborski “heroji”. Najbolje o istrazi može reći istražitelj – Kačinari, a ne nesvršeni studenti ili načelnik općine kojem je primitivno pičkaranje jedini argument. Kititi se tuđim perjem nikada nije dobro, a da se glavni svjedok ne pojavi u javnosti.

Kačinari je pronašao 140 zgrada koje je Zagrebačka banka “zaboravila upisati u svoj kapital”, znači našu imovinu, a to političari ne mogu riješiti već 15 godina; suci ne znaju presuditi, a vlast to doživljava kao gubitak gumba na kaputu. I sad je vrijeme da o svemu progovori čovjek koji je svoj veliki dio života posvetio raskrinkavanju najveće pljačke u zemlji, koja je obrazac za sve pljačke u Hrvatskoj. U njegovim rukama je model pljačke u privatizaciji. Čovjek koji je iznio sva imena bankara, sastanke, krađe na svjetlo dana i razgolio kriminal, dok su se sveci i proroci bavili masonerijom i pederlukom, rijetko je u medijima. Zato što u medijima rade plačenici, a ne novinari.

Za njega nema nagrade grada, jer on zna previše o ovom gradu, o svim lažima…ali najgore  za neokomuniste  je neovisan Kačinari. Svojim džepom kontrolira svoje poteze… a uz to ima dokumente kojima jasno pokazuje sav jad lopova, koji ne znaju niti sakriti vlastiti trag. Zato posjetite njegovu stranicu, na njoj puno više stoji nego što će ikada Petrina i Sinčić znati, tamo nema priče, već samo činjenice… državu mijenjaju hrabri pojedinci, a ne političari.

Igor Drenjančević