PERNAR SE SMUCA PO PROČETNIČKIM TELEVIZIJAMA I ŠIRI BRATSTVO I JEDINSTVO U ´REGIONU´

0
1588

Ivan Sinčić se nikada nije osvrnuo na postojanje komunističkih zločina, niti na udbaško-bankarske struje koje su započele pljačku hrvatskih banaka još 1966., upropastile hrvatskog gospodarskog diva INA-u i kompletno u nekoliko navrata opelješile hrvatski narod, a bavi se “problemom bankarskog ropstva”. Ivana Sinčića ne zanimaju činjenice o Adria banci u Beču i LHB banci u Frankfurtu preko kojih se provodilo iznošenje novca iz Hrvatske, pa ni o tome kako je taj kapital završio prvo u Bank Austria, pa Unicreditu, koji je sad vlasnik i Zagrebačke banke, a čiji velik dio kapitala se nalazi u Rusiji.

pernar protiv amerike1Ivan Pernar, desna ruka živozidaškog saborskog zastupnika Sinčića silno je angažiran oko Palestinaca, lobira protiv Izraela, zdušno pljuje po Amerikancima i pokušava amnestirati ISIL kao američke plaćenike. Istovremeno su mu Domovinski rat i žrtve hrvatskih branitelja potpuno ravnodušne i ostavljaju ga hladnim, jer inače ne bi davao intervjue na četničkoj televiziji u Bijeljini ili Vikom RTV republike srpske. Ne čudi zbog toga ni srpski jezik kojim njegovi prijatelji rusofili i zagovaratelji bratstva i jedinstva sa Srbijom komentiraju njegove objave i povlađuju mu svaku glupost koju napiše. Medicinski brat, samozvani političar mašta o oslobođenju Palestine, dok invalide Domovinskog rata vlastite zemlje naziva “šatorašima”. Medicinski brat Pernar se sada bavi vanjskom politikom, u kojoj toliko favorizira Putina da čak njegovu agresiju na Ukrajinu opravdava obranom od “američkog imperijalizma” i NATO-a. Uostalom, Ukrajincima je bolje pod Putinom, kako misli medicinski brat i vanjskopolitički strateg Pernar. Po toj bolesnoj logici bi bilo bolje i Hrvatskoj pod Putinom, u bratstvu sa Srbijom. Sve je naravno okrunjeno “židovsko-masonskom zavjerom”, baš kao i kod naše veteranske JNA desnice. Ruska propaganda oko Ukrajine precrtana je propaganda Aleksandra Vasiljevića, srpskog ideologa svih ratova koji je isto tako tvrdio da su Srbi u SAO Krajini i republici srpskoj sigurniji nego u Hrvatskoj ili u BiH. Ruska okupacija Ukrajine na potpuno isti načis se opravdava kao i srpska okupacija Hrvatske. Naša strategija kratke pameti o Rusima i kršćanstvu je zapravo ideologija našeg JNA kadra poteklog iz ruskih škola koji i dalje zagovara ´majčicu Rusiju´. Nije bez veze general Janko Bobetko s prezirom gledao na časnike HV koji su potekli iz JNA kadra.

pernar protiv amerike pernar za ruse

No i tu bi se radilo o rubnim ekstremističkim pojavama da Hrvati nisu dopustili još jednoj antihrvatskoj stranci ulazak u Sabor. Nemojmo se zavaravati, stranku Živi zid, poznatu po kršenjima zakona i lažima, obmanama i prijevarama svojih vlastitih birača i aktivista, a koju predstavljaju ova dva predstavnika rusofilskog polusvijeta, neki naivci još uvijek doživljavaju kao stranku “naroda”. Treba se zamisliti nad time na koji narod se misli – jer ovaj komunistički podmladak namjerno prodaje priču o tome kako ih ne zanimaju ideološke podjele. Oni žele bratstvo i jedinstvo ´regiona´ kojeg vide kao novu Jugoslaviju, odnosno srboslaviju. Nikada im nije bio cilj riješiti probleme ovršenih i deložiranih, jer niti jedan takav problem nisu riješili, samo su ga povećali. Njihov stvarni zadatak je okrenuti narod protiv samoga sebe, protiv svega onoga za što se borio i ginuo u Domovinskom ratu. Oni su lažna ljevica (kao i SDP ), oni su lažna desnica (kao što je lažna i JNA desnica), oni su lažni aktivisti (jer su svoje vlastite aktiviste uvijek ostavljali na cjedilu), oni su lažni branitelji ljudskih prava (jer ih i sami krše u vlastitoj stranci). Oni su nova generacija komunističkog političkog sjemena koji je proklijao zbog toga jer u Hrvatskoj nikada nije bila provedena lustracija čime se amnestirao – komunizam. 

Ingrid Runtić

HOP portal