VLASNIK ‘DNEVNOG’ SUSTAVNO UNIŠTAVA DRŽAVU I PREKO SVOJIH PORTALA UVJERAVA JAVNOST U ‘NEOVISNOST’

0
1566

Jedan od najvećih poreznih prevaranata i dužnika sa preko 70 milijuna kuna duga Michael Ljubas širi preko svojih portala rusku propagandu, koju  najbolje upakira tzv. novinarka kršćanstva Zrinka Kasapić. Ona je kao novinarka vidjela i antikrista i krista, vjerojatno i Tita kako po nebu vozi Mercedes, a takve gluposti već godinama servira priglupoj i očito zatucanoj javnosti, koja takve gadosti “puši”. Ipak da sve bude bolje i uvjerljivije Ljubas pod svojom kapom ima više portala, od kojih je najprimitivniji Dalicom, koji je zadužen za gluposti koje jedino Pernar može još uvjerljivije objasniti, Promise, koji ima znatno višu razinu  i od senzacija Dnevnog, reklo bi se viši stupanj propagande, ali zato znatno pokvareniji, jer stalno intervjuira propale “zviždače” , uglavnom osobe prepune novca, osuđivane kriminalce i pravnike koji su radili zakone u Jugoslaviji, kako bi lakše danas okrali Hrvatsku. Promise je regrutirao  jedan broj mesija iz obitelji oficirskog kadra JNA, pa do ekonomskih mesija, poput Karina Sturma. Uglavnom ako saberete,  Maraka Franciškovića (stric dužnosnik udbe do Perkovića), Natka Kovačevića (sin oficira), Karino Sturm (veleposlanik u Moskvi), Romano Sole (danas blizak Hanžekoviću), admiral Domazet (kapetan fregate u JNA), Emil Čić ( muzičar iz Beča), Sulejman Tabaković ( pisac 80 zakona u Saboru, danas bi on mijenjao zakone) dobijete istu priču o dobrim i lošim dečkima. Dobri su Rusi, loši su Amerikanci.

mihael-ljubasI te priče se plasiraju preko Michaela Ljubasa, kojem država blagonaklono gleda na ogromni dug i plaća mu najam zgrade mjesečno od 60000 eura. Zašto takve priče? Da bi se zamaglila istina i sakrili pravi  lopovi. Koji je drugi zadatak ovih ljudi? Izlazak Hrvatske iz NATO-a i EU. Stalno nam gade uniju i NATO. KakviH smo loših posljedica imali od tih institucija? Nikakvih. Ali baš te institucije prozivaju naše korumpirane sudove na odgovornost i da nema EU, mnoge pojedinačne presude nikada se ne bi  mijenjale.

ruski govnari
svjedočenje o ruskoj ulozi i izdaji UN-a i Hrvatske

“Jedini način da im to ne dozvolimo je referendum o izlasku iz Unije jer nismo zakonski ni ušli u nju. To se može napraviti i bez referenduma, samo je potrebno 111 ‘domoljubnih’ ruku u saboru. Znam da ste se nasmijali na ovo ‘ domoljubnih’.
Hrvatska ima puno sposobnih ekonomista i geopolitičara koji imaju rješenje za Hrvatsku, ali oni nemaju pristup u glavnim medijima!”- tako piše Dalicom, takve misli imaju svi navedeni, kao i sam Živi zid kojima je baš Francišković bio blizak. Sjetimo se našeg stava o toj skupini prevaranata. Danas i Živi zid se bavi geostrategijom i zagovara Ruse. Što je ovdje izdaja? Zamislite što znači izlazak iz tih organizacija i četništvo u Srbiji na vlasti. Tko je najbolji suradnik Srba i u ratu i u miru? Rusi. U domovinskom ratu prema svjedočenju srpskog obavještajca u Haagu Ruski vojnici i generali sve su prenosili Srbima, ruski dobrovoljci su ratovali na srpskoj strani, a na banijskom ratištu  u Oluji čak su im ustupili i prostorije. Treba reći da bez podrške SAD-a Hrvatska bi jako teško slomila otpor zločinca Miloševića.

“Danas svi znamo da su jugoslaviju Amerikanci i Englezi u dogovoru sa Miloševićem, Tuđmanom i ostalim vrhom komunističke partije Jugoslavije je srušili,a sada rasturaju njene republike, pritom potpuno osiromašujući narod.
Kontroliraju sve glavne medije, a ova stranica im je postala trn u oku. Blokiraju nam dijeljenja, ubacuje novinarima viruse, skidaju objave.”- još jedna laž vrlo opasna za javnost koja se proteže na Dalicom, Dnevnom i Promise. Najopasnija laž od svih, koja spaja masone, Amerikance i naše izdajnike.

https://www.youtube.com/watch?v=AekZAAdw0dQ

Istina je potpuno drugačija. Amerikancima nije odgovarao raspad Jugoslavije. I to je Amerika preko Jamesa Bekera i rekla Franji Tuđmanu. Njoj nije odgovarala podjela zona i financija iz Jalte, na rusku i američku zonu, ona je htjela cijeli kolač za sebe i ulazak Jugoslavije u EZ i EU. Taj plan je dogovoren još u Helsinkiju sa Josipom Brozom Titom, kojeg su SAD-e izdašno pomagale. Praktički da je taj plan uspio, zavjera bi uspjela. Naša elita, koja je pokrala Jugoslaviju, a sada vlada Hrvatskom taj plan je spriječila, da ne bi bili uhićeni. Zanimljivo da je Končar otišao nakon odsluženja kazne u Lepoglavi van Jugoslavije, Tedeschiji su otišli pred osudom, Todorićev otac je osuđen u Jugoslaviji, a danas su perjanice naše privrede, a u pravosuđu je obitelj Hanžeković svemoćna. Amerikanci su čak nagovarali Antu Markovića na državni udar kako bi zaustavio proces dezintegracije. On je s tim ograničenim udarom krenuo u Sloveniji, ali je brzo doživio krah.

https://www.youtube.com/watch?v=Qjej-C2mRAc&nohtml5=False

Tijekom uspostave Hrvatske na čelo financija dolazi stariji Hanžeković za ministra, iako je bio dogovoren Gusto Santini. Dolaskom oca Hanžekovića na mjesto ministra financija, sin postaje glavni u nadzornom odboru Zagrebačke banke, o kojoj smo pisali, koliko je kriminala sakrila,a snaha pravnica u Zagrebačkoj banci. Sve privredne jedinice osnivačice banke polako propadaju, a to znači i naša privreda, a najveća naftna bogatstva naši izdajnici prodaju iz INA-e Rusima. Da bi se sve to sakrilo, ovi ideolozi desnice sve drugačije od njihovog stava iznose kao sluganstvo masonerije, a ako nešto kažete protiv srpske zavjere nazivaju vas ustašama. U pricipu strašna zlodjela Srba okrenuli su SAD-e na našu stranu, ali Rusima takva zlodjela nisu bili baš nikakvo mjerilo i danas su uz Srbe.

Poticanje na diskusiju o pozdravu Za dom spremni najviše je kretalo baš iz proruskog portala Dnevno. S razlogom, da bi srpska strana lakše osudila cjelokupan narod. U taj žrvanj upleli su se mnogi dobronamjerni. Ljubas je otvorio svoje portale u Srbiji i BiH-i, što isto govori u kome smjeru ide Dnevno i njegovi satelitići. Sa Rusima je u pregovoru i za portal u Rusiji. Na samo Dnevnom regrutiraju se poslušnici na način da kvalitetne novinare se otpušta i radi se za mizeriju. Prva dva mjesec ne dobivate plaću, već čekate treći, kako bi oni odlučili koliko ste za njih. Zapošljavaju se u redakciji mladi ljudi, koji lako nasjedaju na propagandu. Tako je u jednom periodu gl. urednica A. K. puštala namjerno ustaške pjesme, kako bi poticala na priču o pozdravu “za dom spremni”, a u biti uvijek je bila orijentirana prema SDP-u, što je najbolje pokazala kada je htjela uništiti aktivisticu Ćurković preko obiteljskih razmirica. Tada je Kristina Ćurković bila vrlo popularna. Dnevno u Srbiji je pisalo još gore i da je mala fašistkinja.

Rusko veleposlanstvo sve do prošle godine šalje izvješća prema van da je zabrinuto porastom fašizma u našoj zemlji. Kontru im lupa tada Dragan Lozančić, tvrdeći da se radi o porastu četništva. Kako je to smetalo ruskoj propagandi, brže bolje preko prosrpskih medija dolazi do diskreditacije predsjednice, za koju optužuju Lozančića. Rusi i Srbi potpuno nezadovljni stavljanjem Markića na čelo SOA počinju novu diskreditaciju preko generala Gotovine, kojeg rusofili optužuju za izdaju, ali svakako ne govore tko je njega izdao. Nova diskreditacija kreće i na Oreškovića, preko Monsanta.

“Naime, ponudilo nam se nekoliko novinara iz režimskih glavnih medija, zabrinutih nakon naših tekstova o Monsantu i Todoriću koji uvozi Monsantove proizvode iz Argentine. Nisu znali ni da je Kukuriku koalicija potpisala Uredbu kojom dozvoljava Monsantu da ne mora označavati svoje GMO proizvode!”-kažu Ljubasovi manipulatori i time sami sebe demantiraju, jer prvo optužuju Oreškovića, a sami priznaju da je to osigurao SDP. Ako znamo priču o Todoriću, medijima i politici premreženi udbinim kadrovima, potpuno je jasno na koga je udba vezana. Ruse.

U politici, medijima i privredi mogu biti samo kadrovi odani udbašima, a svakako da Dnevno ne može biti slobodan i samostalan, jer  njihov vlasnik  ima ogromne dugove. Isto je bitno da svi njegovi portali su financirani od gradskih i državnih institucija, tako jedan očiti prevarant, koji je uništio svjesno svoje tvrtke i ne plaća državu, sudionik je planskog uništenja Hrvatske, u kojem očito sudjeluju i mnogi tzv. ideolozi desnice.

HOP portal