ZAGREBAČKA BANKA ZARADILA NA KAMATI 2,6 MILIJARDI, A PRIKAZALA GUBITAK OD 519 MILIJUNA

0
1046

U pozadini Pupovčevih priča o ustaštvu događaju se mnoge promjene. Uzburkana neokomunistička elita polako je u panici, jer sve više izlaze njihove priče i mutni poslovi na vidjelo. Javnost se teško snalazi u svim zavrzlamama. Sanader je otputovao u London na arbitražni sud između naše vlasti i MOL-a, kako kažu naši mediji. Prije dvije godine arbitraža je pompozno najavljena na sudu u Parizu, sva naša vodeća glasila su ekspertize najavile u Parizu, ali naš nekadašnji premijer sada putuje u London. Ako znamo da je prije nekoliko dana odgođena presuda Sanaderu u aferi Planinska, onda je stvar s Londonom još puno zanimljivija. Kada tomu dodamo priču našeg izvora o tome da je navodno spriječena oslobađajuća presuda Sanaderu, cijela priča dobiva sasvim drugačiji smisao.

http://www.jutarnji.hr/sve-tajne-pariskog-suda-o-ini-ce-suci-odlucivati-tri-godine-i-traziti-kompromi/1213074/

Zanimljivo je da svjedoci najvećih pljački u privatizaciji kod nas stradavaju, tako je general Zagorac želio kupiti svoju slobodu sa nekim saznanjima o najvećim pretvorbama, pa je ipak završio u zatvoru, odvjetnikova kći je ubijena, svjedok INA-inog kriminala Kovačević je kako saznajemo, teško bolestan; Ivo Sanader, kada je krenuo istraživati Zagrebačku banku odveden je na hlađenje u Remetinac, a sve to je, kao i bivšu zemlju, preživio je Mladen Bajić.

http://hop-portal.com/2016/03/ina-unistena-svjesno-da-bi-njome-vladali-stern-greguric-i-matesa/?

https://youtu.be/JHmLv5QoYCY

Kao što je Bajić vječan, tako je i sa Zagrebačkom bankom. 28. travnja banka ima skupštinu dioničara. Prvi put od nastanka države banka prikazuje gubitak, a koji je objavila revizorska kuća Deloitte na osnovu financijskih izvješća poslovnih knjiga. Revizor tvrtke Deloitte Vanja Vlak donosi zaključak kako je banka 2015. godine poslovala s gubitkom od 519 milijuna kuna. Zanimljiva je  činjenica zarade banke  3% više netto prihoda od kamata u odnosu na 2014. godinu, čak 2,6 milijarde kuna, pa nije jasno gdje i kako je nastao toliki manjak i  gubitak.

zg 1 zg2 zg3 zg 4zg 5 zg6

Igor Drenjančević

HOP portal