ŽIVOZIDAŠKO VODSTVO U INTERNIM PREPISKAMA PRIZNALO DA SU PREVARANTI I PROSTACI

0
1491

U ovoj fb prepisci se živozidaška fantastična četvorka (Sinčić, Pernar, Vladimira Palfi i Hrvoje Runtić) pokušava dogovoriti kako sakriti kazneno djelo koje je Sinčić počinio potpisavši odluke “poluskupštine” sa nepostojećim sudionicima. Sinčić citira živozidaškog pravnika Ivicu Markovića, uspoređujući se sa Milanovićevim vođenjem skupštine telefonskim putem, što bi bi valjda trebalo opravdati i Sinčića. Očekujemo da će Živi zid odsada uvesti termin “20 dkg skupštine”, budući da su već krenuli uvoditi termin “poluskupštine”.

žz statut žz statut1 žz statut2 žz statut3 žz statut4 žz statut5 žz statut6 žz statut7

U nastavku prilažemo i članke o pravničkoj “praksi” Ivice Markovića, o kojoj smo detaljno izvijestili javnost. Taj isti Marković je svojedobno izrađivao i plan za taj fond namijenjen siromašnima. Javnost smo već prije parlamentarnih izbora informirali o tom istom Markoviću, biznismenu, pravniku i prevarantu koji je „olakšao“ svoje prijatelje za 40.000 eura, koje nikada nije vratio, bez obzira što se radi o mnogočlanoj i osiromašenoj obitelji, čiji je otac i glava obitelji teško bolestan studentski prijatelj Markovića. Kada je ta obitelj najavila da će pravnim putem utužiti svoj novac, Marković im je priprijetio da pripaze što rade jer je on sada član Živog zida. U međuvremenu je bio i njihov kandidat na listi za parlamentarne izbore u 6. izbornoj jedinici. Naravno, saborski zastupnik nije postao.

Sinčić sada citira tog istog Markovića, Pernar igra na kartu zastare počinjene prijevare, Palfi se po običaju pjeni i prostači jer se na vrijeme nije uklonilo neposlušne iz stranke, dok se Hrvoje Runtić boji za ugled jer će “ispasti klošari”, a pritom zaboravlja da je nedavno temeljito porušio i zadnju ciglu ugleda te nakaradne stranke zvane Živi zid gostujući u emisiji Malagurskog u Srbiji, rame uz rame sa Savom Štrbcem. U principu, živozidaški čelnici u ovim dogovorima priznaju postojanje fantomskih stranačkih organizacija i priznaju laž o nazočnosti članova stranke (koji to već godinama više nisu) na sastancima ogranaka koji su održani krajem prošle godine.

Prije mjesec dana otkrili smo da Živi zid u primorsko-goranskoj županiji i dalje funkcionira nezakonito, koristeći žig Saveza za promjene, kojeg odavno više nema. Novac za taj skupocjeni pečat su živozidaši već nekoliko puta sakupljali od svojih obožavatelja i pristaša koje su opetovano molili za donacije u tu svrhu. Donacije su svaki put dobili, no žiga još uvijek nema. Kao što ga nije bilo ni za vrijeme izbora. Bez legalnog žiga su i izborni rezultati za živozidaše – nelegalni.

Ova prepiska između živozidaških čelnika dokazuje da su itekako svjesni svih kaznenih djela koje su počinili, a sam njihov rječnik i prostačenje u prepisci govori na koji se primitivni nivo svela naša politika. Javno objavljen status na fb profilu bivšeg živozidaškog člana, kod kojeg smo pronašli ovu prepisku, uklonjen je nakon kratkog vremena, vjerojatno na pritisak njegovih bivših stranačkih vođa, no mi smo ga prije toga uspjeli pohraniti. 

http://hop-portal.com/2015/11/veliki-skandal-prljavi-poslovi-zivozidaskog-kandidata-za-sabor/

http://hop-portal.com/2016/04/skandal-zivozidaski-celnik-nastupio-sa-savom-strbcem-protiv-ministra-hasanbegovica/

http://hop-portal.com/2016/01/sincicev-prevarant-markovic-peljesi-siromasne-i-osniva-fond-za-siromasne/

http://hop-portal.com/2016/03/sincic-i-dalje-brani-kriminalce-i-koristi-nelegalni-zig-u-rijeci/

HOP portal