NAKON NEVIĐENE KRAĐE INA-e I BANAKA HRT KOMENTATOR KARDUM I ŽELJKO MATIĆ ‘PROGLASILI’ INA-u NEBITNOM STRATEŠKI!

0
2392

PUPI I STAZIĆNenad Stazić, stari sdepeovski pokvarenjak, koji ljetuje za euro na državni račun tijeko sjednice Sabora pokušao je osporiti raspravu mostove zastupnice o bivšem propalom apotekaru i bivšem ministru Jakovini, koji je EU sredstva  za poljoprivedu podijelio Todoriću i svojim bliskim prijateljima, jer se roditelji zastupnice bave poljoprivredom i to je sukob interesa prema poludjelom Staziću, dok sukob interesa nije ponašanje propalog apotekara Jakovine.

 Tjednik Nacional posjeduje kopiju dokumenta s popisom tvrtki koje su dobile sredstva iz Mjere 4 programa Ruralnog razvoja Republike Hrvatske, a koje na to nisu imale pravo jer su u vlasništvu istih osoba. Riječ je o 21 tvrtki koje se spominju u negativnom mišljenju Europske komisije, a među njima su dvije tvrtke u vlasništvu Agrokora Ivice Todorića, pet tvrtki koje su u vlasništvu tvrtke Žito Marka Pipunića te četiri tvrtke u vlasništvu Mirka Ervačića.

novosti...vukovar...14.06.2013. predsjednik republike hrvatske ivo josipovic posjetio poplavom ugrozena podrucja u vukovaru; dio grada zvan budjak, jdan je od ugrozenih dijelova, ali je do sada uspijesno obranjen foto gordan panic

Gostujući u emisiji“Plodovi zemlje”, ministar poljoprivrede Davor Romić na izravno pitanje o  aferi Jakovina i dotacijama iz EU,  priznao je da se radi o 21 tvrtki, ali je izbjegao odgovoriti koje su to tvrtke te koliki su im iznosi dodijeljeni. Dokumenti u posjedu Nacionala to precizno otkrivaju. Riječ je o dvijema tvrtkama u vlasništvu Agrokora, PIK Vinkovci i Vupik, koje su zajedno trebale trebale dobiti oko 46 milijuna kuna, odnosno svaka po 23 milijuna. Pet tvrtki u vlasništvu kompanije Žito d.o.o. čiji je vlasnik Marko Pipunić iz programa za Ruralni razvoj trebale bi dobiti 202 milijuna kuna. Tvrtke Salami Aurea i Copadio Prosciutto Pannonico trebale su dobiti svaka po 38 milijuna kuna, tvrtka Floccus 32 milijuna kuna, a Argumentum Vitae 17 milijuna kuna. Na popisu su i tri tvrtke u vlasništvu Osatina grupe Mirka Ervačića, Nova natura, Vego Plantis i Mesna industrija Natura, koje su zajedno trebale dobiti 72 milijuna kuna, a dodatnih 38,5 milijuna kuna samostalno je trebala dobiti Osatina grupa.-piše Nacional.

Kada tome dodamo ogromna iseljavanja iz Slavonije, političarka Marijana Petir je potpuno u pravu da se radi o zločinu Jakovine nad poljoprivredom.

Čini se ipak da su nam SDP-ovci napravili pakao od države, kao što sad prijete luđački i Karamarku. Milanović koji ima pakleni plan za nas mogao bi završiti u paklu i zbog rada njegove žene bez dozvole  čak 8 godina, a u kojem je došla do genijalnih ideja Milanovićke “rezanja šnita na tanje za gladne”, dok ona nezakonito radi, a šogorica od Milanovića dobiva za automatske autopraonice, bez radnika, poticaj od 250000 eura od HABOR-a.

kardumTakvi politički muljatori iz obitelji Milanović imaju i svoje novinarske cirkusante po televizijama, koji objašnjavaju kako je sve to kul…Ovaj tjedan obilježile su i dvije biser emisije na Z1 i HRT-u. Protagonisti ljudske gluposti bili su novinari Željko Matić i Pavelić na Z1, a na HRT-u uvijek dobro sređeni Željko Kardum.

Politički kurvarluk objasnio je prvo Z1, a tamo su o INA dumali novinari Pavelić iz Direktnog i Željko Matić , da se prekrižiš od netočnih podataka, obojica pojma nemaju o INA, što je Matić i priznao rekavši da novinari imaju jako malo saznanja o INA-i, ali su oba novinara zaključila da INA nije strateška kompanija, iako nisu upućeni u tematiku, znači novinari raspravljaju za nečiji interes, kako opet ne bi došli do priče našeg portala o skrbničkom računu INA-e i vlasništva nad kompanijom…nikoga u ovom medijskom prostoru ne zanima skrbnički račun INA-e, pa čak niti klaunski raspoloženog Šprajca, prvim prezimenom Jovanović… svi o tome lukavo šute i guraju tezu o strateški nebitnoj kompaniji preko medijskih poslušnika, dobro “zriktanih” za narodni novac…skrbnik

INA nije strateška kompanija kad je pokradena i uništena, ali o tome se vrlo malo saznalo. Na HRT još veće manipulacije nego na z1, “STRUČNJAK” ŽELJKO KARDUM TVRDI DA JE DOBRO ŠTO SU BANKE PROPALE, jer sada imamo jeftinije kredite, a INA po njegovom nije stateška kompanija…OPET ZBOG ULAGANJA, O KRAĐI NITI RIJEČI OD STRUČNJAKA.

87 milijardi opljačkali su pojedinci u bankama i oko 100 milijardi u INA, pa sada moraju novinari objašnjavati strategiju razvoja, umjesto strategiju krađe…klasična zamjena teza.matić

A mladi se iseljavaju…jer im je dosta, ali što bi bilo sa domovinskim ratom da smo svi tada iselili, tadašnje generacije su borbom izborile državu, danas te borbe nema mladih generacija i neokomunisti kradu na veliko, o tome fenomenu novi filozofi desnice ne pišu…već prepisuju odvano istraženu tezu našeg portala da je jedini ekonomski plan pljačka Hrvatske, da li je tema Ana Karamarko ili Petrović ili Milanović ili Valentić, novac se otima od naroda, a novinari po televiziji raspravljaju o fašizmu za ogromne plaće držeći ljestve lopovima, dok  kradu… uz ovakvu državu i pobjeglu mladež koja se nije izborila  za sebe,  bilo bi logično da se stariji isele… kako bi banda u miru krala, a novinari pokradene tvrtke proglašavali strateški nebitnima.

I. D.

HOP portal