SDP-ov NASILNIK SILADI ČIJA ŽENA PROMOVIRA ČETNIŠTVO, DIVLJAČKI NAPAO NAGRAĐIVANOG HRVATSKOG PODUZETNIKA

0
2160

Donosimo tonsku snimku radija Prkos u kojoj Dario Marenić, jedan od vijećnika Nove Gradiške, opisuje fizičke i verbalne napade koje je jučer navečer doživio od Željka Siladija, SDP-ovca i vlasnika radio Psunja (radio NG), na kojemu ureduje njegova supruga i rođena banjalučanka Đurda Aleksić Siladi, poznata po kontaktima sa četnicima kao što je Dragan Vlajsavljević i osuđenim ratnim zločincima kao što je Zoran Lužajić. Urednica radija NG Đurđa Aleksić Siladi par puta je ugostila Veljka Đakulu i pomagala mu oko dobivanja frekvencije srpskog radija u Novoj Gradiški na kojem je trebao raditi i sin Dragana Vlajsavljevića, Dejan.

------ 3 color slbar

Dario Marenić je dopredsjednik stranke HSP AS, i predsjednik Odbora za gospodarstvo, a prije tjedan dana je kao dio hrvatskog gospodarskog tima bio u službenom posjetu Iranu. Inače je Dariu Mareniću, direktoru i osnivaču novogradiške tvrtke Elda d.o.o., prošle godine dodijeljena nagrada za najbolji proizvod i tvrtku u industriji e-cigareta te tekućina za e-cigarete, poznatijoj kao vapor industriji. Za nagradu se natjecalo preko 160 poduzeća iz cijelog svijeta koja su izlagala svoje proizvode na sajmu. Elda je prva registrirana kompanija u Europi koja je započela proizvodnju e-tekućina za punjenje elektronskih cigareta 2008. godine, a danas je vodeći europski proizvođač tekućina za elektronske cigarete.

željko siladiŽeljko Siladi je u tipičnoj maniri fizičkog obračuna i nasilja koje rado primjenjuju “napredni” ljevičari, bivši komunisti nad “zatucanim” desničarima i hrvatskim življem, nasrnuo na poduzetnika Daria Marenića želeći nametnuti svoju volju u razgovorima vezanima uz krizu u gradskom vijeću Nove Gradiške. Iako Siladi nije vijećnik, nepozvan se nametnuo u razgovoru drugih, te Mareniću odvalio šamarčinu uz brojna vrijeđanja. Usprkos tome što je Marenić odmah nazvao policiju, Siladi siledžijski (kako mu samo ime govori) ni tada nije prestao s fizičkim i verbalnim napadima i vrijeđanjima.

 

danijel ivinIzgleda da fizički obračun i nasilje postaju sredstvo kojemu sve češće pribjegavaju SDP-ovci i njihovi antifašisti-neokomunisti. Tako je jučer i stanoviti Danijel Ivin, brat Slavka Goldsteina, gost emisije Studio 4 HRT-a pokušao izrazito nasilnički ušutkati sugovornika i drugog gosta Hrvoja Zekanovića koji je pokrenuo inicijativu brisanja imena zločinca Tita sa svih trgova i ulica republike Hrvatske. Naravno da je za Danijela Ivina Tito najveći uzor, konačno  – od njega je vjerojatno osobno naučio kako se provodi diktatura i nasilje. Predsjednik saveza antifašista Danijel Ivin je jučer na nacionalnoj televiziji zorno pokazao kako se provodi nasilje, omalovažavao je, urlao i prijetio ne samo Zekanoviću, nego i voditeljici emisije, a da nije bilo kamera on bi vjerojatno, usprkos svojoj već poodmakloj dobi i fizički po kratkom postupku likvidirao svoje sugovornike.

Zanima nas hoće li policija i sudovi konačno početi raditi svoj posao i ovakve nasilnike smjestiti tamo gdje im je mjesto; iza rešetaka.

 

O glavnoj urednici radija NG Đurđi Aleksić, supruzi Željka Siladija smo već pisali:

http://hop-portal.com/2016/03/nova-gradiska-postala-leglo-cetnika-u-policiji-i-medijima/