SKANDAL: NOVINARKA ALEKSIĆ, ŽENA NASILNIKA SILADIJA BLATI NAGRAĐIVANOG HRVATSKOG PODUZETNIKA, ŽRTVU NASILJA

0
5852
željko siladi
bračni par Aleksić-Siladi

Glavna urednica radija Nova Gradiška Đurda Aleksić Siladi, inače obožavateljica lika i djela druga Tita, kao i velika prijateljica bivšeg predsjednika Josipovića, žestoko se obrušila na Darija Marenića, žrtvu nasilja koje je njezin suprug i vlasnik radija NG Željko Siladi prije nekoliko dana počinio nad tim hrvatskim poduzetnikom, dopredsjednikom stranke HSP AS, predsjednikom Odbora za gospodarstvo i jednim od novogradiških vijećnika. Đurđa Aleksić Siladi objavljuje sada na portalu radija NG svoje “priče u nastavcima” u kojima pokušava izvrnuti ruglu Darija Marenića, ocrniti njega i njegov ugled te ga čak prikazati dezerterom Domovinskog rata. Stravične difamacije koje širi Đurđa Aleksić Siladi trebale bi odavno biti predmet pravosuđa i sudova časti novinarskih udruženja (HNS i HNiP) te agencije za elektroničke medije (AEM). No, kako je žrtva fizičkog nasilja i posljedičnih blaćenja uspješni poduzetnik i ujedno dopredsjednik stranke HSP AS-a, o ovom incidentu se šuti. Da se slučajno radilo o napadu na nekog poput Đurđe Aleksić Siladi, kontrolirani mediji bi se smjesta digli na noge. Fizičko nasilje se u Hrvatskoj danas ne kažnjava, već nastavlja u obliku difamacija preko medija, što je upravo kriminalno.

đurđa siladi aleksićka i josipović đurđa aleksić o josipoviću

Zbog toga se javnosti ponovo trebaju podastrijeti činjenice o bračnom paru Aleksić-Siladi koji medijski truje Novu Gradišku. Osim što protiv Đurđe Aleksić Siladi postoji čak pet pravomoćnih presuda za gospodarski kriminal, javnosti će biti zanimljiviji njezini kontakti sa četnicima kao što je Dragan Vlajsavljević i osuđenim ratnim zločincima kao što je Zoran Lužajić. Da ponovimo gradivo:

dragan vlaisavljevićDragan Vlajsavljević, fb prijatelj Đurđe Aleksić Siladi je 2014. godine bio u Novoj Gradiški i slikao se pred istom Zagrebačkom bankom, koja je njegovom zaslugom bila bombardirana od JNA 1991. godine. Za svoje ratne „zasluge“ dobiva medijski prostor te objavljuje na stranicama RADIONG.HR čija je urednica Đurđa Aleksić Siladi par puta ugostila Veljka Đakulu i pomagala mu oko dobivanja frekvencije srpskog radija u Novoj Gradiški na kojem je trebao raditi i sin Dragana Vlajsavljevića, Dejan. Draganov sin Dejan završio je završio Fakultet za poslovne i financijske studije u Banja Luci i državljanin je BiH a hrvatsku osobnu iskaznicu dobio je u Novoj Gradiški 2015. godine. Mirna reintegracija nam je tako donijela i apsurdnu situaciju u kojoj budući četnički podmladak, sin Dejan treba dobiti posao na srpskom radiju, a otac se ponosno slika ispred zgrade koju je njegovom zaslugom prije četvrt stoljeća bombardirala JNA. 

------ 3 color slbar

Na kraju je važno istaknuti da je Dario Marenić nedavno odbio preuzeti ulogu savjetnika ministra gospodarstva, zbog poslovnih obaveza u svojoj tvrtci Elda d.o.o. Inače, Elda je prva registrirana kompanija u Europi koja je započela proizvodnju e-tekućina za punjenje elektronskih cigareta 2008. godine, a danas je vodeći europski proizvođač tekućina za elektronske cigarete. Dariju Mareniću, direktoru i osnivaču novogradiške tvrtke Elda d.o.o., prošle godine je dodijeljena nagrada za najbolji proizvod i tvrtku u industriji e-cigareta te tekućina za e-cigarete, poznatijoj kao vapor industriji.

http://hop-portal.com/2016/03/nova-gradiska-postala-leglo-cetnika-u-policiji-i-medijima/

http://hop-portal.com/2016/05/sdp-ov-nasilnik-siladi-cija-zena-promovira-cetnistvo-divljacki-napao-nagradivanog-hrvatskog-poduzetnika/

HOP portal