KARAMARKOV HDZ IZDAO HASANBEGOVIĆA, KAO I SANADEROV PODRŠKOM PUPOVCU, IZDAO JE I SAVEZNIKE U EU I NATO-u!

0
1145

Predsjednica je u priopćenju napisala da traži Lozančićevu smjenu zato što se dotični ogriješio o Zakon o sigurnosno-obavještajnom sustavu. Kršenje zakona ne sankcionira se smjenom s funkcije, nego i kaznenim progonom. Ured Grabar-Kitarović nije podnio kaznenu prijavu protiv Lozančića. Hoće li to učiniti, naročito stoga što to ne može učiniti nitko drugi, budući da mediji bruje o silnom neradu i kriminalu Lozančića?  To je jasni znak da je glavni špijun države zreo za kazneni progon ili mediji lažu?

Radilo se o vrlo nezgodnoj situaciji jer čovjek kojeg mediji danima blate zbog navodnog uništavanja naše tajne službe, zbog curenja informacija, a Jutarnji list potkrepljuje  člancima starim godinu dana stavljajući ih kao dokaz njegove smjene, trebali bi oblatiti čovjeka koji ne plagira svoje diplomske radove i za kojeg Miroslav Tuđman u Bujici uz sve “njegove propuste” kaže da je častan čovjek, branitelj i vrlo obrazovan čovjek.

Tko je tada jedini govorio suprotno od medija? HOP portal. Desničarski mediji razapeli su Lozančića. Plaćenici tadašnje hadezeovske politike. Glavni urednik ovoga portala u veljači je tvrdio da je ovo Kolindina afera Watergate, što se sada obestinjuje. Danas kada su izašle liste RBA štediša, čijim novcima su reketareni i uništavani hrvatski građani i afera Lozančić ima većeg smisla. Lozančića je prvi puta otjerala Antunovićka, ministrica u vladi SDP-a, ovaj puta ga  blati vlada HDZ-a. Dva oka u glavi kriminala su zajedno na ovoj listi RBA štediša, što govori da su njihove razlike u ideologiji kozmetičke, a ne stvarne, stvarna je njihova komunistička prošlost. Oni su položili novce u RBA zadruge iz kojih se reketarilo narod ilegalnim kreditima i sustavno otimale nekretnine.

spisak rba5spisak rba4spisak rba4spisak rba3spisak rba1

 

Oni su izdanci iste politike. U kumrovečkoj školi nekada je predavao ugledni ekonomist Kulić, baš kao i Milorad Pupovac. Danas svi oni sole pamet, baš kao što se u hrvatsku desnicu instalirao Tomac. Ideologija nije bitna. 

Izdaja Lozančića je isključivo zbog korupcije i novca, baš kao što ovih dana HDZ izdaje Hasanbegovića, kojeg pojedinci iz vlade miču jer je srezao uhljebničke udruge, koju su sisale ogroman novac. U tim udrugama imaju svoje prste i hadezeovci. I kad reže granu, reže i njima. On je htio osloboditi naciju mužnje novaca, pa je zato na odstrel listi vlade, a njegovo ministartvo bi trebao preuzeti Bandić, koji na EXPO vodi 10 svojih suradnica, kao kralj Saudijske Arabije i na jednom beznačajnom kvizu u Milanu potroši oko 250000 kuna. Naravno u jeku kampanje. Koliko je poltički sposoban pokazao je prema uloženom novcu u kampanju i bijedna dva mandata u Saboru. Hasanbegoviću se nalijepila proustaška prošlost, da bi se zaštitila pljačka proračuna.

Na državnom nivou HDZ je napravio najveću izdaju hrvatskih interesa u povijesti. Iako je cilj Franje Tuđmana bio NATO i EU, njegova ekipa se okrenula Rusiji. Zbog love. U MVP je postavila mesićevca Muharemija, posvađala se sa SAD-a zbog Loznačića, odbila glasati za Markića, stopirala Amerikance oko LG terminala, a sad su nabili nogom u guzicu i Oreškovića. Zašto tolika ljubav prema Rusima? Zato što mnogo novca pokradenog iz Jugoslavije i Hrvatske  skriva se baš u Rusiji, baš Rusima su prodana najbolja nalazišta nafte INA-e, baš Rusiju je odredio za svoj bijeg šef DUUDI-ja Pejnović…i baš Rusi žele kupiti udjele HEP-a u MOL-u od naše zemlje…

HDZ mora maknuti svoga čelnog čovjeka Karamarka, jer ili je toliko nesposban ili vrlo sposobno uništava HDZ i postavlja mesićev kadar. SDP-ovski mediji ne bi upola uspješno mogli uništavat HDZ; da im nije baš Karamarko dao najviše povoda. Ne uspije li presložiti vladu bit će to još jedan kamenčić koji je posložio za uništenje HDZ-a, puno brže nego što mislimo. Treba li reći da je i njegovo ime među štedišama RBA zadruga, kao i kćeri Stipe Mesića?

HOP portal