PAD VLADE POKAZAO PANIKU SDP-HDZ PLJAČKAŠA OD ISTRAGA

0
3294

Ako političke odluke gledamo kao rad neke tvrtke, vrlo lako ćemo doći do nečije neuspješnosti. Medijska slika tada prestaje biti bitna, što dovodi lakše do istine, jer usporedbom dolazimo do vrijednosti. Kod nas je sustav vrijednosti zablokiran, a laž i medijska podvala su osnova za lagodan život.

Ovih dana smo svjedoci kako samozvani političari po društvenim mrežama fabriciraju istinu i tako tvrde da je jedino domoljubna koalicija spas za državu. Istina je jako daleko od toga. 1991 godine Hrvatska je bila dužna oko 4 milijarde dolara duga, sa relativno dobrom privredom, znatno naprednijom od Češke, Slovačke, Poljske i Mađarske. Uslijedio je rat u kojem se procijenjuje da smo oštećeni 35 milijardi eura, o žrtvama se ne može pričati u brojkama, te je to još dodatni teret u koji smo bačeni. Ipak, do danas se dug države popeo do vrtoglavih 230 milijardi kuna.

Javna televizija HRT služi za soljenje pameti i debate. Ona nema kvalitetne emisije kao Provjereno i slične istraživačke emisije, ona ima klub debata u kojima uvijek isti ljudi debatiraju, a u studio se pozivaju uglavnom kapitalne štetočine u privredi, direktore koji su sve rasprodali i uništili, umjesto zviždača. Time se otvoreno sudjeluje u kriminalu. To nije nikakvo čudo jer su zaposlenici HTV-a djeca udbaša i JNA oficira.

U vanjskoj politici HDZ je izdao svoje saveznike u EU I NATO savezu. Okrenuo se Rusiji, koja je okupirala Ukrajinu, a koja je prva priznala Hrvatsku. Ideolozi takve politike su admiral Domazet i Franjo Gregurić.

Stoga, šansu za duhovnu obnovu Europe vidim upravo u zemljama koje su bar donekle očuvale svoj kršćanski, u ovom slučaju pretežno katolički identitet. Nadalje, šansu za duhovni oporavak vidim u većem povezivanju s ruskim pravoslavljem – kaže Domazet.

Mi stalno s Rusima plašimo hrvatski narod. Generalno gledano, potcjenjujemo suradnju s Rusijom, s kojima treba raditi i surađivati, više nego što to danas činimo. Bez obzira na ograničenja stvorena embargom EU. Tipični primjer je dolazak Putina u Sloveniju, a mi se toga bojimo. Strah od Rusa ne bi trebao postojati, ali bismo trebali diplomatski ozbiljnije raditi u Rusiji. Žalosno je što već više mjeseci nemamo ambasadora u Rusiji – objašnjava Gregurić u Večernjem listu.

Zašto tolika ljubav prema Rusima? Kada je nestao novac iz DUUDI-ja , oko 16 milijardi, ravnatelj Pejnović je pobjegao u Rusiju. INA je prodala svoja najbolja nalazišta Rusima. Današnji vlasnik Zagrebačke banke, Bank Austria je u jednom dijelu vezana za ruski kapital, a baš Rusi  kupuju velike komplekse propale u našoj državi, kupuju otoke, skriveni iz austrijskih tvrtki, a čini se da zapravo dijele isti ukradeni novac iz Jugoslavije i prikrivaju prave vlasnike i investitore.

HDZ je instalirao najjačeg čovjeka Mesićeve administracije Muharemija na čelne pozicije MVP-a, a kako je Mesić ruski igrač jasno je koga HDZ zastupa na vanjskom planu. To je i bio razlog odbijanja administracije SAD-a da primi Kovača na najvišoj razini, poglavito jer je baš Muharemiju zabranjeno putovanje u SAD-e.

Na unutarnjem planu dogodilo se masu mafijaških razbojstava za vrijeme ove vlade. Od pljačke MUP-a, nestankom zlata i dokumenata, provalom u stan predsjednika uprave INA-e, provalom u vozilo šefa vojne policije i krađom dokumenata, provalom u vozilo pr agencije Grizli  i krađom dokumenata.

Za sve loše oko propale vlade je HDZ okrivio Oreškovića. Ipak nije baš tako. Sabor nije postupio po odluci Vlade od 11.05. Kad je Orešković zatražio da se zaustave ovrhe i deložacije i donese je  zakon. Nisu ga ni spomenuli u Saboru. Kada je ministar pravosuđa tražio zaustavljanje deložacije obitelji Vojnović, sudačke organizacije su provele zločinački ovršni zakon, za koji su glasale hdz-sdp pljačkaške elite.

Nije li zapravo MOST pokazao spregu sdp-hdz i koliko su njihove ideološke razlike vrlo lako oprostive kada im je novac i pljačka zajednička? SDP i HDZ su dozvolili pljačku građana, njih preko 20.000, preko RBA zadruga. ne radi li se tu o zajedničkom interesu? Baš kao i slučaj INA? Nije li baš slučajno da je Karamarkova supruga 9 godina radila u Beogradu, kao djelatnica EPH-a Ninoslava Pavića? I sada je konzultantica MOL-a? Baš ona? Pogledajte njezinu stranicu na internetu, goru nemaju ni neke autopraonice. Toliko o sposobnostima. Milanović diže preko tri milijuna eura kredita u LHB banci, osnovanoj od strane komunističke elite u Frankfurtu. Mesićev ured i glasanje oko njega opstruirao je HDZ, a SDP bio protiv.

Tako u medijima svi optužuju MOST i Oreškovića, a neznalice gutaju priču, iako se radi o rasprodaji imovine i istjerivanju građana iz zemlje. Za to očito služe i silne udruge koje dobivaju preko 7 milijardi kuna, a o ljudskim pravima nisu se izborili za narod.

Koliko je sve postalo opasno prepoznatljivo baš govore silne pljačke dokumenata po institucijama, koje su kulminirale pljačkom MUP-a. Zbog svega toga MOST više nije poželjan, medijski je šikaniran, a u prvi plan mediji guraju Sinčića koji je flasificirao skupštinu i aktivistima i ovršenicima nabio ogromne kazne za ometanje ovrha i time punio državni proračun. Treba li reći da su očevi Pernara i Sinčića visoki službenici, čak članovi nekih odbora. Kada bi njihovi sinovi bili pravi borci za pravdu, državna bi mafija obojicu odavno pomela s funkcija.

Pad vlade govori jasno da su pljačkaši države na sve spremni, tako i na pad vlade, kako bi prikrili veliku pljačku Hrvatske.

HOP portal