IZRAELSKA NACIONALNA TELEVIZIJA OBJAVILA DA SU NEREDE U FRANCUSKOJ IZAZVALI PROTIVNICI DRŽAVE

0
1961

Eto , Željkić ti tira mene a ja potpisa da se potira tebe !!! Poduka : ne čini drugome što nije drago tebi moj Željkić !
Ponovno ćeš biti predsjednik Sabora nikad a možda i koji dan kasnije !-ovo je naša saborska retorika Stipe Petrine…ovakvima mi dajemo 2000 eura mjesečno, da se kao mala djeca prepucavaju. Mogu li takve osobe išta posebno za ovu zemlju napraviti kada su na tom primitivnom nivou?

“Otkazao sam danas konzultacije kod predsjednice iz razloga što su moji stavovi već svima poznati. Neću podržati nijednoga novoga mandatara jer se Živi zid zalaže za nove izbore.
Možda oni koji idu k predsjednici privatno imaju nekakve druge stavove od onih koji javno iznose, ali to već nije moja stvar. Znam jedino da je časno uvijek i svakome trenutku govoriti ono što stvarno mislim. Privatno, pred novinarima ili pred predsjednicom, svejedno”, napisao je Sinčić na Facebooku. Ne poštivanje predsjednice znači i nepoštivanje države. Pošteni Sinčić zajedno sa svojim Pernarom iz priče o hrvatskom Boleku i Loleku falsificirao je skupštinu u Splitu, a nama prodaje priču o poštenju.

Karamarko je napravio pad vlade, jer se otkrila afera oko njegove žene, Milanović dijeli lekcije morala, ali njegovoj šogorici se odobrava kredit HABOR-a, poduzetnički, za autopraonice, kao da je ta djelatnost pred propašću, ako milanovićeva rodbina ne spasi pranje automobila u ovoj državi, a Podravka brže bolje stavlja reklame na ovaj novi proizvod, pranje automobila,  milanovićeva žena radi 8 godina bez licence, a brat ima više afera od Sanadera i sklapa poslove sa državom i diže puste milijune. Građani ne mogu dići kredit na 3,2 milijuna eura uz plaću od 20 000 kuna, ali Milanović može u udbaškoj banci LHB u Frankfurtu. Čudimo se kriminalu i terorizmu pojedinaca u Francuskoj? Riba smrdi od glave. Šef SOA Lozančić je smijenjen zbog rođendana kod Mamića, predsjednica slavi kod čovjeka koji doslovno radi što hoće u ovoj zemlji, pa je bilo logično očekivati da u zemlji pljačke, otvoreneg vrijeđanja sveca Leopolda Mandića od strane novinarskog teroriste Matije Babića da se  pojavi skupina terorista, koja će tlačiti navijače i igrače na stadionu. Stvorena je mržnja prema državi, organizirana od vrha politike.

U ovoj zemlji je car Milorad Pupovac čija braća su bila u četnicima, a predsjednik Srpske Pravedne Stranke Nenad Vlahović, koji brani upisivanje u stranku srpskim teroristima, progonjen je od ovog pokvarenjaka po sudovima. Ono što Vlahović brani pri upisivanju u svoju stranku, dozvoljeno je u MUP-u, pa tamo slobodno rade istomišljenici Milorada Pupovca, srpski teroristi. Čudimo se protudržavnoj politici ili divljanju na stadionima?govno 8

Za kraj sa izraelske televizije komentar:

“U ponoćnim vijestima je izraelska nacionalna televizija objavila da iza ovih scena u Francuskoj stoje protivnici hrvatske države. Eto, i Institut za izvještavanje i specijalne zadatke države Izrael, Mossad, nema više razloga da taji stvarnu pozadinu jučerašnje terorističke akcije.”

Igor Drenjančević

HOP portal