MILINOVIĆ NAPADA PLENKOVIĆA, A SESTRA NIKICE VALENTIĆA TVRDI DA JE NAPRAVIO VELIKI BROJ ABORTUSA

0
1915
Darko Milinović

Nikica Valentić je omogućio Darku Milinoviću mjesto ravnatelja gospićke bolnice, baš na osnovu rodbinskih veza. Ako nije tako, zašto je Milinović došao tada u moj dom sa svojim ocem na sastanak s Nikicom Valentićem i Andrijom Hebrangom? Drago je došao da pritiskom na rodbinu Milinovićeve majke izvuče korist za svojega sina. Dodat ću i to, da su prije tog sastanka Milinovići dolazili u našu kuću samo kada bi Nikica Valentić dolazio u posjet. Milinović bez Valentića ne bi uspio!

U našem domu je dogovorena i specijalizacija za Darka Milinovića kod dr. Kuvačića koju je odrađivao u bolnici u Petrovoj. Zanimljiva je i priča sa specijalizacije. Darko Milinović je navodno toliko abortusa napravio, da mnoge žene nisu ni stigle na red kod njega! Razlog je jasan – novac!

Početkom devedesetih, prije rata, sam Milinović prema iskazima svjedoka kleo se u partiju i velikog vođu, danas je to neka druga priča…

 

– Dogodilo se to 1998. godine, a posljedice tog poteza moga brata su dalekosežne, jer je Darko Milinović megaloman koji želi prigrabiti što više za sebe. No, nitko normalan tada nije mogao slutiti da će on postati tako bogat i tako moćan u Lici.

Moj brat danas uviđa koliko je ta odluka bila loša, jer se Darko Milinović nezaustavljivo širi u svojoj moći, bez obzira na zakone ove države i institucije. On je stvorio malo carstvo.- kaže Vera Valentić.

“Često su kod mene slali Domagoja Miloševića” kaže Vera Valentić, da sazna  za Karamarka  nešto loše o Milinoviću, Karamarko ga je htio srušiti, a sada su svi postali nerazdvojni.

Čemu tolika panika u HDZ-u, ako pobijedi Plenković? Možda je to problem za sve koji imaju putra na glavi?

HOP portal