JEDINI IZLAZ ZA ELITE: SRBIJA SPREMA RATNE PLANOVE PROTIV HRVATSKE JER SU SRPSKE I HRVATSKE ELITE UHVAĆENE U PLJAČKI GRAĐANA

0
3464

Hrvatska se mora što prije probuditi. Vučić javno kao poklonik fašiste Mihailovića tvrdi da smo se pretvorili u fašističku državu. Nije to bez razloga, baš poput Miloševića nekada, Srbija ponovo provocira rat. 30 kilometara od naše granice provode se rusko-srpske vježbe i simulira desant na teritorij. Peta kolona u Hrvatskoj počinje uništavati spomenike hrabrim hrvatskim ratnicima. U Osijeku na groblju osvanula je jasna poruka;”ovo je Srbija, klat ćemo Hrvate”.

U vukovarskoj policiji rade srpski teroristi. U hrvatskoj državi vodeću riječ ima velikosrbin Pupovac, kojeg Nenad Vlahović godinama proziva dokumentima i dokazima o tome da je Pupovac najobičniji lopov, koji huškanjem Srba protiv Hrvata sebi osigurava pljačku. Naše pravosuđe presuđuje sudske presude protiv Vlahovića!

Ipak, otkrićima našeg portala kojeg je sada počeo slijediti jedan krug drugih portala, došli smo do istine. Pokradeni novac iz Jugoslavije i Hrvatske nalazi se u Rusiji. Naše elite su umiješane u taj lopovluk i sada na mala vrata dopuštaju pljačku Hrvatske preko ruskog prljavog novca. INA je svoja najkvalitetnija polja prodala Rusima. Poreč danas kupuje Rade Obradović, ruski miljenik koji je obnavljao rusku rezidenciju za 20 milijuna eura. INA je prodala mnoge crpke Rusima, a ruske banke niču svuda oko nas. Kako bi prikrila kriminal i moguću propast vrijednosti njihovih vrijednosnih papira Hypo banka je promijenila svoje ime. Zagrebačka banka, nekada vlasništvo udbaške filijale Adria AG Wien, prikrila je svoje vlasništvo nakon tog otkrića i prešla u Austria Bank, koja je opet vezana na ruski kapital. Najveća pljačka građana izvršena je baš preko te banke u ratnim godinama, kada je na kamati digla 300 000 milijuna dolara. Tako što ne bi bilo moguće bez suradnje sa srpskim elitama. Zadnja otkrića našeg portala su zgrozila javnost, jer se otkrila cijela mreža parazita koji pljačkaju ovu državu.

Rba zadruge su omogućile planiranu pljačku naših građana u kojoj je stradalo 20.000 građana, a same zadruge nisu imale dozvole za rad u Hrvatskoj. Umjesto da policija i pravosuđe uhićuje lopove tih zadruga, ona uhićuje i progoni naše novinare i suradnike, a izbacuje na ulice nelegalnim ovrhama opljačkane klijente. Vrhunac lopovluka objavili smo danas, Fina ima svoju detektivsku agenciju koja prodaje informacije o dužnicima. Što je to nego zločinačka mreža?! Dobit privatne tvrtke koju je osnovala Fina je preko 90 milijuna kuna, a vi zaključite na čemu. 50 milijuna toga novca otišlo je za plaće 700 zaposlenika. Kolike su te plaće?

http://hop-portal.com/2016/08/19/pljacka-gradana-fina-osnovala-privatnu-tvrtku-zaposlenici-imaju-do-10-000-eura-place-i-detektivsku-agenciju-koja-prodaje-informacije-o-vama/

U medijima državu i branitelje blati EPH, kojeg je Pavić vodio do propasti, a sada nam soli pamet u Telegramu upravo taj propali Pavić. Nakon što je Linić oprostio stotine milijuna duga EPH-a, EPH preuzima kralj ovrha Hanžeković i nekadašnji direktor Zagrebačke banke, Franjo Luković, koji je došao u Zagrebačku banku iz Jugobanke.

Otkrićem svih detalja lopovluk postaje sve vidljiviji. Zbog toga se kontrolom medija želi ušutkati javnost. Na drugoj strani nastaje tzv. desničarski medij poput Dnevno hr, čiji je vlasnik dužan preko 70 milijuna državi i upropastio je mnoge tvrtke. Ako se toliko napada Hasanbegović zbog navodnog fašizma, kako je moguće da portal kojeg velikosrbin Leković iz HND-a naziva ustaškim normalno funkcionira, a država umjesto da uhiti vlasnika, plaća mu najam za zgrade koje koristi za sudove? Razlog je jasan. Dnevno je odradilo prljavi posao za rusko-udbaške elite oko pozdrava ´Za dom spremni´, ponavljajući čitavu godinu dana kako taj pozdrav nije ustaški, a u međuvremenu nas je rusko veleposlanstvo prijavilo za širenje fašizma preko toga pozdrava, a Srbi su to jedva dočekali. Danas je taj pozdrav zapravo inat naroda u borbi protiv jedinog stvarnog fašizma, podržanog od ruskog imperijalizma, onog srpskog. Ali elite i prodani mediji taj pozdrav koriste kao napad na Hrvatsku, kao navodnu “fašističku tvorevinu”. Dnevno je svojevremeno uz srpski portal Dnevno htjelo otvoriti i ruski portal… Tko bi od normalnih hrvatskih desničara otvarao portal u Srbiji?

Naša država daje ogroman novac protudržavnim udrugama, preko 12 milijardi dok djeca u školi gladuju, jer njihovi roditelji nemaju novaca za običan sendvič… Mi smo jednom riječju prodani od istih elita koje su nas krale i pljačkale u Jugoslaviji. Poruku s osječkog groblja shvatimo ozbiljno. Nakon toliko lopovluka koji su otkriveni, međunacionalni sukob je jedini izlaz lopovskih elita da opstanu u ovoj pokradenoj zemlji. Srpske elite jednako tako su uništile srpski narod i jedino ako prokažu Hrvate kao krivce sukoba mogu se izvući iz svog mulja, a kojeg muljaju zajedno srpsko-hrvatska komunistička klika. Ako tome dodamo činjenicu da su nas vodeće zemlje Unije poput Njemačke prodale puštanjem zločinca Šešelja na slobodu, situacija je još kritičnija. On je upravo zato slobodan, da bude šibica zapaljenju sukoba. Suđenje u Njemačkoj dokazuje da su Hrvati u UDBA-i zločinci i time se zaokružuje laž o Hrvatima zločincima u srpskoj propagandi. Hrvatske istine nema u medijima, jer medijima vlada prosrpska klika i ucijenjen kadar UDBA-e.

Tko nam je u toj situaciji jedini korisni suradnik? SAD. S ovako slabim predsjednikom, koji se nije snalazio u odsutnim trenucima svjetske krize i upropastio potpuno srednji sloj društva, situacija je još teža. Svega toga je svjestan Putin. I zato je krenuo u pljačku najbogatije države regije i šire. Uz toliki lopovluk mogla je opstati samo bogata zemlja, toga je isto svjestan Putin.

slađavojoU našoj zemlji tek sada se okuplja pravaški imenik stranaka… a borce za Hrvatsku fingiraju neradnici, prevaranti i falsifikatori iz Živog zida, koje država pušta na izbore iako svjedoci tvrde da su Palfi, Pernar i Sinčić falsificirali skupštinu i na taj način su izbori nelegalni… Aktivisti Živog zida su prepuni ovrha za ometanje deložacija, a Živi zid umjesto da im plati kazne šalje svoje političare da sudjeluju u emisiji sa Savom Štrbcem ili Vojislavom Šešeljom. I na taj način zločince je Živi zid priznao kao političke sugovornike. Živi zid najviše optužuju iz Slobodne Hrvatske na čijem čelu je Pupovčev pulen Cvetanović.

margetić partizan
Margetić

hrvoje runtić i štrbac kod malagurskog1 I to za falsificiranje skupštine, iako su u koaliciji sa strankom Zajedno koja je isto falsificirala skupštinu, a na čijem čelu je, gle čuda!, predsjednik rusko-hrvatskog prijateljstva Karino Sturm, blizak Mesiću, a nekada privrednik koji je radio u Rusiji s Gregorićem. Inače, Sturm je preuzeo stranku od Margetića, Dodikovog novinara, koji je zajedno s Kačinarijem nosio dokaze u Beograd protiv Zagrebačke banke… Di ćeš boljeg spasioca, koji falsificira skupštine Sturma?… a tu je i hosovac Petrina za kojeg branitelj Šarić tvrdi da je sve samo ne branitelj i još voli bacati križeve u smeće… kako piše M.M. na svome blogu. Kažu oni u toj prodanoj koaliciji da nema prodaje, a njihov zapravo najjači igrač Kačinari je dogovorio “svoju odštetu” sa Srbijom u svezi Zagrebačke banke i kao srpski građanin ishodio uvjerenje vlade Srbije kako će dobiti nagradu od njih za pronađenu imovinu… Još kada dodamo da je kontaktirao Šešelja u svezi problema banke i time dao zločincu na značaju, vidimo da živozidaši i njihovi trabanti imaju zadatak uvođenja ruske šubare uz srpsku na naš teren. Stvarno su nas prodali Rusima i Srbima…

HOP portal je jedini nanjušio rusku diverziju preko HDZ-a rušenjem Lozančića, a time se Karamarkovo krilo izdalo čije je zapravo interese štitilo, a potvrda cijele priče je dobila još veći značaj činjenicom kako je Orešković u travnju u Vladi najavio poništenje privatizacije, koju su medijskim rušenjem Oreškovića spriječili SDP-ovi mediji i Karamarko  pokušajem preslagivanja vlade.

Hrvatska se mora pribojavati izbora, jer je jako puno Juda koji građanima stavljaju štrik oko vrata…

http://hop-portal.com/2016/07/20/seselj-preko-zagrebackog-zlatara-rusi-zagrebacku-banku/

 

HOP portal