Pupovac koji je politički piroman sada se nudi u ‘ulozi’ ministra vanjskih poslova Hrvatske

0
1909

Hrvatska vlast i dalje je nesposobna rješavati političko zlostavljanje susjedne Srbije. Srbijanci uhićuju naše građane, prijete uhićenjima branitelja, nazivaju nas fašistima, a svaka Hrvatska vlast sve to gleda manje više nespremno. Iako se radi o nekulturnoj skupini idiota koji sustavno gaze sve diplomatske norme, naša država razgovara sa tom skupinom idiota kao da su normalni diplomati. U našoj pak državi korumpirano pravosuđe svim silama se trudi državnog lopova broj jedan, Milorada Pupovca pretvoriti u poštenog građanina uz sve dokumente i nalaze koje bi i dijete u prvom razredu povezalo u činjenice njegovog lopovluka.

Kako bi lopovluk Pupovac prikrio  sam Pupovac stalno proziva Hrvate za fašizam, potpaljuje međunacionalnu mržnju, ne vidi nikada četnikovanje po Hrvatskoj, blati Oluju i vrijeđa sjećanje na Alojzija Stepinca.

-Nevjerojatno je što si Milorad Pupovac dopušta, nakon što je potpaljivao vatru mađunacionalnih sukoba zajedno sa Vučićem i Dačićem, sjetimo se njegovih riječi u vezi Jasenovca ili Srba,  danas  se nudi kao temelj pomirenja dvije nacije. Hrvate su svakodnevno Vučić i Dačić nazivali fašistima, iako iza svakog od njih stoji sijase afera, kao i iza Pupovca, za svoj narod nisu ništa učinili, pa kada su svi zajedno zamračili velike novce, za sve su okrivili Hrvatsku. Sada se Pupovac nudi Srbima i Srbiji da riješi taj “problem” sa Hrvatima kao da je on ministar vanjskih poslova Hrvatske. Politički piroman sebe je proglasio vatrogascem, vjerojatno sa punim šmrkom kerozina…

Hrvatska ima vladu i ministra vanjskih poslova i na tom nivou se mora riješiti novonastalo stanje sa Srbijom. Upravo sam sam smirivao tenzije i pokušavao objasniti Srbima odgovornost Pupovca u upropaštavanju Tesla banke, zamračenju proračunskog novca, pa nisu to Hrvati uništili,  tim potezom sam Pupovac suodgovoran je za stanje u srpskoj zajednici.  Govoriti o fašizaciji društva dok se pojedinci s jedne i druge strane natječu u vulgarnim grafitima je čista obmana.

Podjele su stvorile elite da njihov lopovluk ne dođe na vidjelo. Sve oko Srbije i Hrvatske je cirkus kojim elite već godinama truju narod, a narod u obje zemlje sve teže živi i sve manje ima. Za razliku od elita koje jednako dobro i potpuno umreženo crpe narod. Ovom cirkusu treba reći dosta, jer Srbija ima očajan standard i kao takva nema baš nikakve osnove za veliku Srbiju, a Hrvatska se treba maknuti od podjele partizana i ustaša, jer živimo u zemlji koja je premrežena kriminlcima,a pošteni građanin nema adekvatnu državnu i političku zaštitu. Pupovac i njemu slični nisu u politici da povezuju ljude, već da povezuju svoj novčanik sa bankovnim karticama.- komentirao je za naš portal Nenad Vlahović ispred Srpske pravedne stranke.

HOP portal