ROVINJ: JOŠ JEDAN RASPAD ŽIVOG ZIDA PRED IZBORE I OSUDA SINČIĆA

0
2970

Podnosim neopozivu ostavku s mjesta tajnice Živog zida Rovinj i tražim ispisnicu iz stranke zbog:
1. Glavni Odbor samovoljno i bez konzultacije složio je izborne liste nametnuvši svoje odabranike sa zapovjedi da se za njih mora glasati iz čega zaključujem da nema demokracije, članovi nisu imali mogucnost izabrati svog lidera iliti osobu koju ce stranka promovirati.
2. Koordinatori koji su iz Istre pozvani na sastanak u Zagreb poljubili su zaključana vrata i nitko ih nije dočekao.Sastanak se nije održao.
3. Članske iskaznice putuju mjesecima isto kao i dokumenti registracije na lokalnoj razini.
4.R1 računi koji su poslani za troškove goriva nisu refundirani članovima.
5.Predsjednik ZZ Rovinj boji se suprotstaviti GO iz straha da ga isti ne izbace iz stranke, te krivnju za unutarnje sukobe prebacuje isključivo na druge..da je kojim slučajem on postavljen na izbornu listu nebi prezao ni pred čim da dođe do fotelje.
6.Nositelj liste VIII.izborne jedinice smjenjen je 1.2.2015 nakon čega se nije pojavljivao u aktivnostima sve do nedavno kada je iz vedra neba postavljen za nositelja liste.Na izbornu su listu iz aktivnog članstva ZZ Istre stavili samo mene, nikoga od mojih suradnika i suboraca na listi nema te se osjećam na njoj kao “Pale sam na svijetu” iz razloga sto od 13 ljudi na njoj ne poznajem ni jednu.
7.Zaključujem da je ŽZ potpuno izgubio kontrolu zbog lošeg vođenja stranke od strane GO, samim time otjerao je sve kvalitetne ljude(raskol sa Slobodna Hrvatska, Gabrić i Split, Varaždin…)i stvorio unutarnje sukobe.
8. Podržavam program i ideju no smatram da nisu u stanju provoditi ga, stoga ne mogu više sudjelovati u ovom metežu koji se stvorio.
9. Napustila sam sve grupe ZZ zbog vlastitog mira i mira moje obitelji.

Srdačan pozdrav!

Maris Preden

HOP PORTAL