KELEMINEC: POLICIJA ISPITUJE MOJE MALODOBNO DIJETE, ALI NIJE ISPITIVALA MILANOVIĆA KAD JE BILA PRIČA DA TUČE SVOJU ŽENU

0
2524

-Moja obitelj  je potresena zadnjim uznemiravanjem policije. Na policiju je pozvana moja malodobna kćer, jer ju navodno zlostavljam. Takve metode već su poznate od strane naše vlasti da se nekoga eliminira prije izbora. Sve pod krinkom kako policija radi svoj posao. “Netko je anonimno” prijavio zlostavljanje moga djeteta baš pred parlamentarne izbore.

Policija je očito postala politička policija i preko nje se pokušava eliminirati političke protivnike. Da je tako govori činjenica kako su mi u policiji zaprijetili kaznenim progonom ako ove činjenice i događaje iznesem u javnost. Inače moja malodobna kćer nije ničime optužila mene kao oca u svezi prijave, već dapače pohvalila me na žalost političkih protivnika.

Zanimljivo kako nitko nije pozvao Milanovića na razgovor kada su mediji brujali o zlostavljanju žene i djeteta, niti bi se itko usudio. Niti modrica ispod njegovog oka nije nikoga navela da istraži što se oko njega događa, dok kod mene bez povoda se maltretira dijete.

Tijekom ispitivanja u policiji provaljeno mi je u mail i sa moga maila je zatražena pristupnica u HČSP, da bi se na taj način napravila totalna konfuzija među pravašima. Niti sam slao mail, niti želim pristupiti u HČSP. Iskreno sumnjam da je to rad nekih službi u svezi moje diskreditacije.

Nemam automobil, živim skromno, nisam krao kao većina naših političara i zato smetam, pa mi moraju izmislit nasilje nad kćerkom. -izjavio je za naš portal Dražen Keleminec.

HOP PORTAL