NAKON SRAMOTNE ZABRANE DOLASKA U SRB KELEMINCU, ON PORUČUJE POLICIJI DA IPAK DOLAZI U SRB

0
1554

Predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava i prvi na listi za IX. Izbornu jedinicu Dražen Keleminec u predstavljanju programa naglasio je da će uvesti  zakonsku obvezu dostojanstvenog odnosa prema Hrvatskom barjaku, grbu i himni. Osobe koje rade protiv nacionalnih interesa bit će potjerane iz Hrvatske i izgubit će državljanstvo. Zabranit ćemo veličanje komunističkih simbola, nošenje komunističkih zastava sa petokrakom zvijezdom i veličanje zločinca Josipa Broza Tita. Uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u, te uveli lustraciju za gospodarstvenike koji su imovinu stekli na pljački Hrvatskog naroda.

Predsjedniku Autohtone – Hrvatske stranke prava zabranjeno je dolazak u Donji Srb na vremenski rok od 6. mjeseci. Predsjednik A-HSP-a podigao je Ustavnu tužbu radi zaštite Ustavnih prava i tužio Nevenku Šimunović , sutkinju Prekršajnog suda u Gračacu i Tomislava Ivandića načelnika Policijske postaje Donji Srb.

Članak 32. ustava kaže : Svatko tko se zakonito nalazi na teritoriju Republike Hravatske ima pravo slobodno se kretati i birati boravište.

Članak 38. ustava kaže : Jamči se sloboda mišljenja i izražavanje misli

Sutra u utorak Ispred četničkog spomenika pokrećemo zakonsko rušenje tog istog spomenika.

Zbog političkog progona  spreman sam na uhićenje, a tim činom želim spriječiti uvođenje totalitarnog sistema koji se provodi u Hrvatskoj od strane političke Policije.

Poštovani  predstavnici  medija,

Pozivamo Vas  na press konferenciju  Autohtone – Hrvatske stranke prava, dana 06. rujna 2016. godine u .

Dnevni red press konferencije :

11, 00 sati okupljanje ispred Prekršajnog suda , Nikole Tesle bb u Gračacu,

12, 00 sati dolazak ispred četničkog spomenika u Donjem Srbu i održavanje press konferencije,

13, 00 sati odlazak u policijsku postaju Donji Srb sa zahtjevom i pokretanjem rušenja četničkog spomenika,

13, 30 sati obilazak Hrvata koji su građani drugog reda u Donjem Srbu u svojstvu izborne kampanje za IX. Izbornu jedinicu.

izvor AHSP