MALO NAS ZAJE*AVAJU: MILANOVIĆ I PLENKOVIĆ DVA PUTA RUČALI NA HVARU, DOK U JAVNOSTI GLUME NEPRIJATELJE

0
11515

Od našeg čitatelja sa Hvara  dobili smo snimke dvojice vodećih čelnika Milanovića i Plenkovića, koji se u tijeku kampanje sastaju u restoranu San Antonio.

-Na Hvaru dva puta su bili  Plenković i Milanović zajedno. Kod San Antonia bili na ručku.-kaže naš izvor koji želi ostati anoniman.

san antonio
U ovom restoranu nalaze se Milanović i Plenković

Sada je jasno gotovo histerično pozivanje na koaliciju Bože Petrova i obznanjivanja njegovih uvjeta koalicije. Petrov stalno provocira HDZ i SDP da komentiraju njegove uvjete postizborne koalicije. Vjerojatno i sam zna da je sve bliža koalicija dviju stranaka koje su vrlo stručno pokrale Hrvatsku, što je sve više vidljivo i zajedničkom kontrolom medija i pravosuđa žele skrenuti priču o lopovluku na drugi kolosijek.

INA kao osnova svih krađa uništena je zajedničkim snagama SDP-a i HDZ-a, Zagrebačka banka nekada uništavana pod palicom Franje Lukovića, koji sad kontrolira opljačkano kao glavni čovjek Jutarnjeg lista isto mora biti kontrolirana od strane ove ekipe. Milanović je dokazao udbaški pedigre zaštitom Perkovića, a dizanjem preko 3,2 milijuna kredita u LHB banci, koju je udba stvorila, samo je potvrdio… HDZ preko svojih pljačkaša kontrolira dio manjeg kolača. Dolaskom u koaliciju sa MOST-om karamarkova proruska struja je pala, te sada jedino ukraden novac u Hrvatskoj i smješten u Rusiju može se kontrolirati velikom koalicijom, što je sve izglednija opcija, a Petrov i njegovi glupi ulitimatumi dobar izgovor. Očajno loša kampanja MOST-a više je nego mobilizirala navijače vodećih stranka i time omogućila sve jače lopovsko crnilo oko nas. Retorika Plenkovića kako je uvrijeđen što mu prostak Milanović vrijeđa majku, vojnog liječnika, čini se da na Hvaru baš i ne dira nikoga previše od njih dvojice.

Rade nas budalama za naš novac i naš glas…

HOP portal