ŽIVOZIDAŠKE IGRE: U ZGRADU KOJU OD BANAKA ‘BRANE’ ŽIVOZIDAŠI, USELILA SE VRLO BITNA BANKARICA

0
2285

Na poziv Živog zida i Zvonka Pezera, suvlasnika tvrtke Euro-inženjering, koja je sagradila zgradu, beskućnici su u režiji Živog zida uselili u stanove u zgradi na Črnomercu 105.

Sud je zgradu pod ovrhom vrijednu 30 milijuna prodao za svega 5,5 milijuna kuna Brod nekretninama, čiji je vlasnik Zlatko Lovrić. 

Potpuno je nejasno kako je zgrada kupljena za tako mali novac, a još je nelogičnije da novi vlasnik do sada nije zatražio iseljenje ilegalnih stanara, već se i dalje nabijaju ogromni troškovi za režije u zgradi, jer stanari i dalje koriste energente bez plaćanja, a Živi zid baš u toj zgradi drži jedan od svojih glavnih stožera.

Neki pak tvrde da Živi zid koristi ljude ilegalno useljene u zagradu Črnomerec 105 u slučaju deložacije kako bi izazvao veće nemire u zemlji. Uglavnom, čelnici Živog zida nikada ne odgovaraju za kaznena djela koja čine, dok bi svatko od nas za neplaćanje struje bio isključen, a za nasilno i ilegalno priključenje struje završio u zatvoru. Prema tome ispada da je sve ovo teatar za medije. Kolika je sprega Bandića, Sinčića i ove priče procijenite sami…Ono što vrijedi za stanare na Črnomercu moralo bi vrijediti i za sve građane ove zemlje ili se radi o diskriminaciji građanstva, jer prema tom modelu nitko od nas ne mora plaćati režije, a niti biti obavezan oko papira za vlasništvo stana, već može boraviti u tuđoj imovini, za koju vlasnik puno i ne brine…

Nastavak priče o ovoj famoznoj zgradi je još bolji. Poznato je da Sinčićeva ekipa prezire bankare i da oni brane zgradu od bankara, ali nedavno se u zgradu uselila i jedna bankarka, osoba koja radi na razvijanju softvera za Unicredit grupu (Implementation of operational CRM at Unicredit Bank in five different countries – Serbia, Bulgaria, Romania, Ukraine, Russia. Zanimljivo je i za koje zemlje je ta bankarska grupacija zadužena.

U zgradu koju su od banaka branili  zidaši, uselila je bankarica Petra B., a vlasnici njezine tvrtke su osnivači ZABE i Combisa koji otvara tvrtke za razvoj banaka…vlasnici

Ako znamo da zidaši nikoga nikada nisu obranili, baš kao što nije ni Slobodna Hrvatska, sve više je jasno za čije interese rade.

EKSKLUZIVNO: H. RUNTIĆ OPTUŽIO VODSTVO ŽIVOG ZIDA DA JE FALSIFICIRALO NJEGOV POTPIS NA FINANCIJSKIM IZVIJEŠĆIMA

HOP portal