RADMANOV HRT OTKUPIO 80% SRPSKE KNJŽEVNOSTI I SVEGA 20% HRVATSKE ZA ‘NACIONALNI PROGRAM’

0
2372

Kao što se vodi bitka za vlast na nivou države, tako se vodi bitka i na nivou medijske kontrole HRT-a. Jedan dio novinara u razgovoru sa nama govori o bliskosti Raguža i Barišića sa glavnim mostovcem Petrovom, a koje se gura u prvi plan kao buduće ravnatelje HRT-a, drugi pak dio novinarske ekipe zamjera vrlo mlaki stav sadašnjeg ravnatelja Siniše Kovačića prema prosrpskoj struji u HRT-u, a koji nije maknuo sa vodećih pozicija prosrpske huškače, te ista ekipa vlada iz sjene.

Čak 80% srpske književnosti je kupljeno za potrebe HRT-a, dok samo 20 % hrvatske književnosti je zanimljivo našem servisu građana. 6000 honoraraca preko HRT-a crpi novac iz državnog proračuna i svako razuman se pita čemu onda služi HRT. Zbog čega zapošljava toliki broj osoba?

Radman je prije odlaska odobrio kupnju velikog broja srpskih serija i filmova, za prosrpki program i srpsku propagandu na HRT-u. Nema odgovora od stručnih službi zbog čega se sustavno guši hrvatska kultura, dok se namjerno širi ona srpska preko filmova, serija i umjetnosti …

HRT je kao vodeća nacionalna kuća postao servis za iscrpljivanje državnog proračuna, širenje tajkunske politike i stalno okretanje prema Beogradu. Kada bilo koji mediji otkriju afere pojedinih lopovskih grupacija, HRT isti tren poziva tajkune da sami objasne kako oni nemaju veze sa pljačkom, dok zviždače uvijek zaobilaze. Čiji je servis HRT? TAJKUNA? SRPSKE POPAGANDE? KORUPCIJE ?

HOP