ŠPRLJE PROBUDI SE! SUD IZBACUJE NA ULICU OVRŠENOG, NAVODNI KUPAC NIJE PLATIO STAN, A ONAJ DRUGI JE SEBI UPLATIO!

0
3550

 PRIČE O DELOŽACIJI MIRKA DUKIĆA!

Općinski građanski sud donio je Rješenje o dosudi, a nakon famozne “uplate” Marine Brozović sa njenog vlastitog računa na njezin račun, iako ona uopće nije bila na dražbi, sud donosi rješenje DA NEPOSTOJEĆI,  NEUPLAĆENI IZNOS ISPLATI SE SA RAčUNA SUDA NA RAČUN RAIFFEISEN AUSTRIJA!

Još ne znam jesu li nakon dvije godine od kad je provedena dražba primijetili da im nedostaje 255.000 kn?

Fotografija Nade Landeke.
Fotografija Nade Landeke.

Poznajući više nego izvrsno rad suda i sudaca, Neni Koljaji i Mirku Dukiću sam još prije tri mjeseca rekla da sam sigurna da nekretnina nije plaćena. Rijetko ju plate. To je gomila bezakonja i kriminala.

Kopala sam i tražila, izvrijeđali su me na sudu, deset puta smo se vratili Mirko i ja opet ponovo, ustrajali, i uspjeli, dobili smo preslike spisa.
Glasnogovornica suda rekla je da mi ne može dati informaciju o uplati na račun suda, jer je navodno spis na kopiranju. Ali novac nije na kopiranju. Novac je trebao biti na računu suda.

MILKA LOVRIĆ, NAVODNI KUPAC NIJE PLATILA STAN, MARINA BROZOVIĆ, UPLATITELJ UPLATILA JE SAMA SEBI. SUD je morao po službenoj dužnosti UKINUTI RJEŠENJE O DOSUDI. A ON JE DONIO RJEŠENJE O ISELJENJU!

Zato sam protiv izmjene Ovršnog zakona da se u njemu naznačiti daje zabranjena ovrha na jedinoj nekretninu.
TREBA UVESTI INSTITUT KVALITETNOG NADZORA SUDACA I MOGUĆNOST UKIDANJA NEZAKONITIH SUDSKIH ODLUKA. SUCE KOJI OVAKVO ŠTO NAPRAVE, U ZATVOR, KAO I OSTALE SMRTNIKE.

Nada Landeka

HOP