SKANDALOZNO: ODVJETNIK ‘ EX ZIDAŠA’ HODAK SVJEDOCIMA PRIJEVARA PRIJETI TUŽBAMA, A ŠOTA PRIZNAJE FINANCIRANJE ‘EX ZIDAŠA’

0
4481

Bivša članica Živog zida čeka na ispisnicu iz prevarantske stranke (ne znamo misli li na Živi zid ili na Živi zid IVS, na Jednu opciju sigurno ne) i ogorčeno piše o njima na svom profilu:

“Je*em se po terenu skoro 3 godine da bi necije guzice usle u sabor,a kad postavim pitanje na glavnoj stranici Zivog zida ,bloka me se…Javno se ispricavam HDZ-u,SDP-u,Mostu i ostalima jer smo ispali veca govna nego oni. Stidim se sto ste ubili ideju zbog sake para i razocarali nas koji smo radili,danju i nocu,koji smo vjerovali u vas…Ispricavam se mojoj djeci sto nisam bila uz njih cijelo vrijeme nego sam hodala po selima i gradovima djeleci letke i skupljajuci potpise za predsjednicke izbore..Ispricavam se mojim prijateljima koji su me upozoravali,a ja sam slijepo vjerovala….Jedino me jos Ivan Pernar nije obrisao,pa ga molim ,ako na ovo obrati paznju da cekam svoju ispisnicu iz stranke. Sram vas bilo,neki su zadnju kunu dali za clansku iskaznicu,uzimali ste od sirotinje i to me najvise boli…I MOLIM BEZ KOMENTARA NA OVAJ POST”

zz-bivsa-clanicazz-stanic-hodakzz-stanic

S druge strane, na post jedne druge razočarane aktivistice javlja se glavom i bradom Zvonimir Hodak, odvjetnik koji je nakon prve ilegalne skupštine zastupao Sinčića, Pernara i Palfi protiv prevarenih skupštinara. Po odvjetničkom savjetu g. Hodaka, kojeg je besplatno (pro bono) napisao kao odgovor bivšoj aktivistici, razvidno je se prevareni skupštinari i svi drugi koji iznose istinu o živozidaškom trojcu trebaju bojati kaznene prijave od strane Sinčića, Pernara i Palfi – a ne obrnuto. Znači; poznati odvjetnik, kolumnist i prije svega domoljub Hodak pravovremeno i dobronamjerno upozorava bivše članove Živog zida što im se može dogoditi ako javno govore o svojim lošim iskustvima sa strankom. Naime, da će izgubiti svaku pravnu bitku sa Živim cirkusom. I to sve piše pro bono na fejsbuku. Zanimljivo, negdje drugdje bi se to nazvalo zastrašivanjem. Ali, kako bi zastrašivanje postalo savjetovanje, istina se morala pretvoriti u – klevetu.

Istodobno je i Slavica Šota konačno javno priznala kako je financirala i sve radila za dragi Živi zid, dok joj je još bio drag – ali onda se nešto dogodilo i Šota je usprkos svojim financijskim i ostalim investicijama u Živi zid, od njih dobila – vritnjak. Ostali su joj samo slobodnozidaši, a od njih i nema neke koristi. Kada se usluga i novac trebao vratiti i isplatiti, prevarant Sinčić je nadigrao lukavicu Šotu i okrenuo joj leđa, kao i mnogim drugim korisnim idiotima prije nje. U screenshotu objave Šotinog Pokreta otpora nalazi se i priznanje same Slavice Šote da je financirala Živi zid te kako i na koji način. Dugo smo tražili Marina Škibolu, koji je još prije godinu dana javno objavio kako je razočaran vodstvom Živog zida, te da iz njega izlazi. No, Pernar ga je uspio vratiti u Živi zid prije ovih izbora namamivši ga saborskom foteljom. Škibola se od izbora sasvim ušutio i ne daje nikakve izjave ni o kome, mada puno toga zna o prljavštinama trojca Pernar, Sinčić i Palfi. Ipak, uspjeli smo ga uočiti na ovoj snimci Pokreta otpora.

sincic-skibola-sota1skibola

 

HOP