FALSIFIKATOR, POLITIČKA NIŠKORIST I RUSKI CIRKUSANT PERNAR NAZVAO PETROVA LICEMJEROM

0
3146

Pernar je pokušao legalizirati Živi zid IVS direktno preko Sabora, koristeći svojih 15 minuta za saborskom govornicom, u raspravi koja se odnosila na reforme u državnoj upravi. Prije nego što je skoro briznuo u plač, Petrova je nazvao licemjerom te je nakon tri upozorenja uljudno i konačno bio zaustavljen od novoizabranog predsjednika Sabora Bože Petrova. Trzaj na licu Ivana Pernara kratko prije nego što će napustiti govornicu, otkrio je nagovještaj jedva suspregnutog grcanja medicinskog brata, kada je shvatio da se u Saboru ne može ponašati kao kod svoje mamice doktorice koja mu u svemu popušta, koja mu sve dopušta, koja na njega gleda kao na čudo od djeteta, pa se to čudo pretvorilo u razmaženo derište od trideset i kusur godina koje su očito birački glasovi budala posjeli u Sabor. To baš nije neki lijepi poklon za malog Pernara za njegov rođendan, zar ne? Inače, mamica ga svaku večer podsjeća i na to da treba oprati zubiće, tako da policajcima koji ga budu nosili, ne smrdi iz usta dok viče živozidaške parole onako izbliza.

pernar-ceto opacicka

Prije toga, Pernar je objasnio svoju podršku Opačićki kada se glasovalo za izbor saborskog predsjednika, rekavši da je glasovao za nju “jer je žena”. Gluplju izliku nije mogao ni izmisliti, ali s druge strane, budući da je zaokupiran provođenjem ruske vanjske politike u svijetu, nije niti mogao pojmiti tko je bila i jest Milanka Opačić, pa zato ni nema ništa protiv nje. Milanka Opačić je bila tajnica četnika Jovana Raškovića pa se dobro uklapa u politiku Žiovg zida, jer je i Hrvoje Runtić gostovao u emisiji Malagurskog zajedno sa Savom Štrbcem, još većim četnikom. Znao je samo napamet naučeno gradivo; da mora podržati SDP-ovu kanditdatkinju. Tako je ispalo da ovo derište kao jedino od svih saborskih zastupnika ne podržava Božu Petrova. Još prije nekoliko tjedana je Živi zid cvilio na svojim fb stranicama o tome kako bi MOST trebao ići s njima u koaliciju, a ne s HDZ-om. Usprkos činjenici da je Živi zid konstantno zadnjih godinu dana napadao isključivo MOST i HDZ.

pernar-s-majicom-putinaSav sretan što je isplovio jedan jedini ruski nosač zrakoplova prema Siriji, Pernar je otišao u ruski dućan u Zagrebu kako bi sproveo snažnu politiku bullshit zida kupujući očajno loše ruske bombončiće i majicu s likom Vladimira Putina. Zajedno s prodavačicom iskreno žali što su Rusi morali prodati svoj drugi nosač aviona Kinezima, koji ni dan danas ne znaju što da počnu s tim nosačem aviona. Ovaj okorjeli bezveznjak govori za Petrova da je licemjer vjerojatno zato što Petrov nije uspio promijeniti toliko stranaka koliko je uspio promijeniti Pernar u samo mjesec dana. Posebno je smiješan Petrov s onom javnobilježničkom izjavom koju je na kraju još i platio potpuno nepotrebno, jer bi mu tu izjavu Pernar sigurno besplatno u fušu napravio i čak dodatno falsificirao potpis javnog bilježnika ako treba.

Sinčić i još jedan rezervni igrač Valdimire Palfi Bunjac su potonuli u zaborav zbog skandala oko Palfi, Hrvoje Runtić također, od Škibole i dalje ni glaska – tako da se čini da Živi zid svoju “snagu” vidi jedino u cmizdravom i uvrijeđenom Pernaru koji je tek sada pročitao knjigu Životinjska farma, pa to odmah mora obznaniti cjelokupnom gledateljstvu ove tragikomedije, naravno bez obzira na to koliko je njegova prispodoba udaljena od primjera kojeg je Pernar želio usporediti s jednom tezom te knjige. Saborski zastupnici su većinom grcali od smijeha na ovu scenu, no ona je ustvari duboko žalosna. Potpuno neobrazovan, mada brbljav, Pernar je danas pokazao “foršpan” budućih svojih nastupa, te svoju namjeru da nakon svoje stranke i hrvatski Sabor pretvori u cirkus.

HOP