RABIN PREDVIDIO POBJEDU TRUMPA, ŠEŠELJ I PERNAR IZ PALA ZADOVOLJNI IZBOROM PREDSJEDNIKA SAD-a

0
2976

Rabin i tumač biblijskih tekstova Matityahu Glazerson predskazao je da će Trump biti izabran kao američki predsjednik na ovim izborima te ustvrdio da je njegova pobjeda direktno povezana s podrškom Izraelu. Također je na hebrejskom povezao ime Donald s riječju predsjednik. Osim toga je čak pronašao poveznicu između imena Trump i mesija. Ukratko, ovaj rabin-vidovnjak  vidi Trumpa kao novog mesiju kršćanstva.

rabi-glazerson

Sredinom kolovoza su stotine pristaša Srpske radikalne stranke (SRS) osudile posjet dopredsjednika Sjedinjenih Američkih Država Joe Bidena glavnom gradu Srbije Beogradu. Mnoštvo je marširalo ulicama Beograda, na čelu s čelnikom SRS Vojislavom Šešeljem, prije nego što je zaustavljeno na putu do Predsjedništva Srbije od strane interventne policije. Na ovom videu se jasno vidi za koga Šešelj lobira – za Donalda Trumpa.

Kao i rabin-vidovnjak, i kreatori Simpsona su također predskazali predsjedničku pobjedu Donalda Trumpa:

trump-simpsonisimpsoni

Prvi su Donaldu Trumpu na pobjedi čestitali Putin i njegov vazal Orban. Prvi zato jer u Trumpu ne vidi nikakvu zapreku širenju ruskog utjecaja po Europi, a drugi zato jer je Putinov poslušnik. Naši domaći Putinovi navijači koje predstavlja medicinski buraz Pernar oduševljeni su Pernarovom posjetom takozvanoj RS i Palama te pozdravljaju njegovu podršku Dodiku. Naše desničarske neznalice su temeljito zaboravile tko nam je u Domovinskom ratu dao konkretnu podršku, naime Clinton i njegova administracija. Za njih je Hillary Clinton, supruga Billa Clintona, utjelovljenje svega zla. Sada smo umjesto toga, u svjetskim razmjerima dobili utjelovljenje ludila?

putin-i-trump

Podsjećamo, prije nekoliko dana je Obama o Trumpu izjavio slijedeće:

“U protekla dva dana Trumpu je zabranjen pristup Twitteru – toliko malo su vjerovali u njegovu samokontrolu da su mu morali zabraniti Twitter. Sad, ako netko nije u stanju upravljati Twitter računom, onda nije u stanju ni upravljati šiframa za nuklearne napade.
Ako osoba u tri ujutro počne tweetati jer ga je komična emisija Saturday Night Live ismijala, onda toj osobi ne možete povjeriti nuklearne šifre” – rekao je sadašnji predsjednik SAD-a Obama o novoizabranom Trumpu.

HOP