PRIJATELJ TRUMPA KRIMINALAC KARIĆ KOJI SE SKRIVA U RUSIJI, ŽELI ORGANIZIRATI SASTANAK PUTIN-TRUMP

0
3360

View post on imgur.com

Na opću sreću naših susjeda izabran je Donald Trump. Već se javio njegov prijatelj Karić, kako će u Beogradu na opće veselje Srba, Pernara i naše desnice organizirati sastanak Trump-Putin.

Bogoljub Karić kada je pokrao Srbiju, zbrisao je u Rusiju, poput naših lopova, obrazac je isti.

Kako Blic saznaje, ministarstvo pravde Srbije je obaviješteno da Karićevo izručenje nije moguće jer je on zatražio azil, koji mu je i odobren. Bivši vlasnik Mobtela i prvi čovjek pokreta Snaga Srbije osumnjičen je da je državu oštetio za oko 40 milijuna eura.

Braća Bogoljub i Sreten Karić su u veljači 2008. odlučili krenuti stopama Mirjane Marković i njezina sina Marka Miloševića i zatražiti azil od ruskih vlasti. Moskva je tada već donijela skandaloznu odluku o davanju azila Mirjani Marković i Marku Miloševiću, koji su također na Interpolovoj tjeralici, podsjeća Blic.

– Teško se boravak Karića u Rusiji može nazvati skrivanjem. Oni tamo uživaju svu zaštitu i neometano vode svoje poslove. Rusija je meka za lopove sa ovih prostora.

http://www.telegraf.rs/vesti/2449627-melanija-tramp-pozdravila-srpskim-pozdravom-i-podigla-tri-prsta-video

Melanija Trump kao prava Slovenka već dobro barata sa tri prsta kad pozdravlja  obožavatelje. Karić će sigurno Trumpa naučiti kako se dižu tri prsta…

melanijapernar-ceto

Vremena se mijenjaju…nekada…

tri-prsta-ndh

Na kraju dajemo zanimljiv video pregled predsjednika SAD-a;

 

 

 

 

HOP