TRUMP DOBIO MILIJUN GLASOVA MANJE OD CLINTON I POBIJEDIO

0
2321
A vendor flies the confederate flag prior to a Republican U.S. presidential candidate Donald Trump rally in Pittsburgh, June 11, 2016. REUTERS/Aaron Josefczyk - RTX2FOT5

Izbor Trumpa mi je ogadio humor. Sve se pomaklo u apsurd. Nakaradno odjednom više nije nakaradno i stupidno, nego otkačeno i iskreno. Sponzoruša nije sponzoruša nego prva dama. Njezine slike u bikinjiu i gotovo gole na krevetu su dokaz njezine otmjenosti i obrazovanja.
Lik je produkt bankarskog lobija, a bori se protiv establishmenta.

Bankrotirao 4 puta i svejedno bogat. S njegovim političkim timom bili i još uvijek jesu u kontaktu pripadnici ruske vlade. Zanijekao, pa Rusi rekli da je bilo i jest tako. Mr. Tupé izgleda i ponaša se kao klaun. Klaun je postao predsjednik SAD-a. Pa zato više nije klaun. Prejadno. Njihov birački sistem totalno u banani.

Dobio milijun glasova manje, a postao pobjednik.

TRUMP best of:
Ja nisam rasist, ali crnci su ljenčine.
Jedina razlika između mene i drugih kandidata jest to što sam iskreniji, a moje žene su ljepše.
Da mi Ivanka nije kćer, vjerojatno bih bio u vezi s njom.
Moji su prsti dugački i lijepi, baš kao i drugi djelovi moga tijela.
Dosta sranja o tom globalnom zatopljenju. Svi znaju da su temperature rekordno niske i da se smrzavamo.
Stvar je u tome što nikada ne možete biti prepohlepni.
Podići ću golemi zid – a nitko ne gradi zidove kao ja – i natjerat ću Meksikance da ga plate. Pazite što kažem.
Zašto Obama igra košarku? To je razlog što nam je zemlja u problemu!
Dio moje ljepote je moje bogatstvo.
Ne nosim periku, ovo je 100% moja kosa.

Obama rekao prije 4 dana:
“U protekla dva dana Trumpu je zabranjen pristup Twitteru – toliko malo su vjerovali u njegovu samokontrolu da su mu morali zabraniti Twitter. Sad, ako netko nije u stanju upravljati Twitter računom, onda nije u stanju ni upravljati šiframa za nuklearne napade.
Ako osoba u tri ujutro počne tweetati jer ga je komična emisija Saturday Night Live ismijala, onda toj osobi ne možete povjeriti nuklearne šifre”-
Slažem se, tip je munjen. Opasno munjen.

putiU Americi je pobijedio lik za kojega je u našem susjedstvu navijao ratni zločinac Šešelj, lik na čijem je skupu govorio Farrage, misteriozni “osloboditelj” V. Britanije i glavni zagovornik Brexita, koji je nakon svoje “pobjede” nestao u magli. Zagovornik Cro-exita medincinski buraz Pernar mrzi Ameriku, ali podržava Trumpa, jer ga naravno favorizira i sam Putin. Putin održava vojne vježbe zajedno sa Srbima na našoj granici. Pernar hodočasti u Pale, tzv. RS i podržava Dodika i etnobiznismena Pupovca. Mase idiota mu na tome kliču.
Ukratko, Trumpa podržavaju Putin, Šešelj i Pernar.
Ako to nije crveno svjetlo i alarm za Hrvatsku, kojoj je u Domovinskom ratu pomogla upravo Clintonova vlada (dakle Hillaryn muž, a nikakva Rusija), onda ne znam što jest.
Imamo pokvarenjake, JNA kadar i njihov podmladak na vlasti i u medijima, nikakvu vanjsku politiku, a naši tzv. desničari imaju kraće pamćenje od jednodnevne mušice. Jako loša situacija za opstanak Hrvatske…

https://www.youtube.com/watch?v=qO5YUQRDW2w

INGRID RUNTIĆ

 HOP