OSOVINA PUTIN-TRUMP VEĆ KONTROLIRA HRVATSKU, JEDINO POLITIČKI SMETA GENERAL GLASNOVIĆ

0
5320

Sve izglednije ispada rušenje hrvatske vlade preko optužnica za Orašje i daljnji progon Hrvata u BiH. Razlog nije rješavanje ratnih zločina u BiH već geostrateško pokoravanje Hrvatske pod ruski interes. Rusija je krenula u diplomatski rat sa SAD-om i dobila prvo poluvrijeme utakmice.

Strategija kojom je rušila diplomatske barijere u svijetu je fascinantna. Uspjela je porušiti tradicionalne utvrde američke administracije i danas situacija u SAD-u izgleda kao u Rusiji za vrijeme Jeljcina. Model prevlasti ruske politike danas je identičan nekadašnjem američkom modelu prevlasti nad Rusijom.

Isti model djelovanja znači i isti rukopis, što u biti znači da je korekcija ruske politike iz duboke pozadine napravljena izvan ruskih krugova. Ruske političke smjernice nikada nisu bile toliko moćne kao danas. Mreža prevlasti nad konkurencijom koja ima i jaču ekonomiju i jaču vojnu organizaciju nikada nije bila organiziranija, što znači da su vladari iz sjene posložili ruske redove.

Današnji Papa vrlo je blizak Rusiji i ruskom pravoslavlju, što je pokazao sastankom na Kubi s poglavarom Ruske pravoslavne crkve, pa ga mnogi gledaju kao nastavak političkog bolivarizma, a ne papinske države, što se najbolje vidi u postupku kanonizacije Alojzija Stepinca i otpora SPC-e, gdje se papa ponaša više kao političar, nego kao poglavar katoličke crkve. Pitanje braka kod njega je u potpunoj suprotnosti s učenjem crkve, sve do njegove zadnje bizarne ideje ujedinjenja svih religija. Takva ujedinjenja su više politički populizam i vraćanje u komunizam nego stvarna mogućnost. Izašao iz južnoameričkog lonca, sklonog revolucijama, komunizmu i bolivarizmu, papa teško može shvatiti europsku kuhinju i položaj Rusije u njoj. Idealističkim pogledom na Rusiju iz prizme Che Guevare, potpuno je smetnuo s uma da su Rusi u Europi često radili strašne genocide na račun svog imperijalizma, te se iz takvog ponašanja ne može izvesti jednakost već gramzljivost. Usporedba s Karolom Józefom Wojtyłom nam govori koliko je Papa Franjo promašen na svojoj poziciji.

I dok su naši susjedi stvarali strategiju, mi smo dozvolili prodaju zemlje na svim nivoima. Prvi pokušaj odvajanja naše politike od SAD-a napravljen je slučajem Lozančić, kada je Lozančić proglašen krivim zato što se predsjednica našla u društvu inkriminiranog Zdravka Mamića. Umjesto pada predsjednice, pao je Lozančić. Slučaj Orašje sada traži glavu Markića. Plenković tvrdi da se za slučaj nije znalo, i da je za sve kriv Markić. U principu nitko ne proziva Pupovčevu igračicu u ministarstvu branitelja M. Horvat za koju se otvoreno zna da je dilala dosjee u BiH. I tako je ratnik Markić kao i Lozančić za Plenkovića postao nepoželjan, ali Pupovčev kadar mu je pouzdan.

Na srpskoj se pak strani stanovništvo hrani lažima da će dolaskom Rusa biti ostvarena Velika Srbija, ali u njoj će Srbi biti isto toliko gladni kao i u ovoj sadašnjoj, što im se prešućuje. Pupovac iz Hrvatske je puno napravio za Srbe; upropastio je Tesla banku, izgradio vilu ispod Sljemena, smanjio broj Srba, izgradio svoja ognjišta po EU, napunio džepove i na svoj platni spisak stavio novinare i političare da o tome šute. Vučić je spasio Srbe povećavanjem svoga bogatstva. Na hrvatskoj strani je Stipe Mesić radio stanove uz pozajmnice Roglića, a Valentić, Stern i Gregurić su uspjeli poništiti INA-u, dok ih sve zajedno veže poslovna suradnja s Rusima.

Što Hrvatska nije znala u slučaju Orašje? Za optužnice se zna par godina. Admiral Domazet ispred generalskog zbora ovih dana govori da je bilo dosta ovakve politike, traži smjene u političkom vrhu, dok kraj njega sjedi Vladimir Šeks. General Glasnović se odmah maknuo iz te priče u koju je uvučen, a glava Daniela Markića je stavljena na panj. Baš admiral Domazet je bio dugogodišnji obavještajac tajnih službi Jugoslavije, a kako taj dosje ne bi izašao na vidjelo, klasificiran je kao državna tajna. Zanimljivo. I sada u generalskom zboru sjedi kraj drugog doušnika jugoslavenskih službi Vladimira Šeksa, dok se Markićeva glava sprema za odstrel zbog prodanih glava za Orašje.

O čemu se tu zapravo radi?

Vladari iz sjene odlučili su stvoriti jedan novi poredak na odnosima Berlin-Moskva-Washington, suludi plan kontrole svijeta. Na pozicijama na kojima je sada Amerika, oslabljuje se američka moć i prebacuje na Rusiju. Rusija postaje mjesto ljudskog otpada kao nekada Argentina poslije drugog svjetskog rata. Obrazac je isti: kada jedan korumpirani politički disident iz ex-Jugoslavije više ne može opstati na domaćem terenu, bježi s našim novcima u Rusiju, kao što su nekada nacisti bježali u Argentinu. S prostora bivše Jugoslavije stvorila se jedna ogromna kolonija srpskih kriminalaca u Rusiji. U Rusiju je otišla kompletna obitelj Milošević, sumnja se da je fingirani atentat na Arkana završio njegovim bijegom u Rusiju, zapovjednik JA Veljko Kadijević također je pobjegao u Rusiju, kao i braća Karić koji su dobrano pokrali Srbiju. Sada taj šljam planira povratak i preuzimanje srpskih političkih i privrednih krugova upravo preko Rusije. Za to vrijeme kriminalac Milorad Dodik kupuje nekretnine u Opatiji, a savjetnici predsjednika Srbije u Poreču. Kada bi postojao stvarni sukob Republike Srpske i Hrvatske, ovi srpski kriminalci nikada ne bi mogli kupovati nekretnine po našoj državi. Isto tako, nikada ne bi Radovan Karadžić mogao imati kod sebe hrvatsku putovnicu koja je izdana u Dvoru na Uni. Iz toga ispada da su žrvovani Hrvati Orašja kako bi se lakše smijenio proamerički šef SOA-e Daniel Markić.

Naše tajne službe vrlo užurbano moraju pokrpati veleizdajnički kadar prije nego što cijela situacija bude otkrivena. Optužnice protiv hrvatskih vojnika su samo oružje za preslagivanje političke situacije u Hrvatskoj koja se događa nakon Brexita i ustoličenja Trumpa. Sada je sve jasnije da klaun Pernar odavno zna za ovaj scenarij. Potvrđeni su kontakti između članova ruske vlade i političkog tima Trumpa u Americi, a isto tako je i Pernar također bio savjetovan od Rusa u ruskom veleposlanstvu u Zagrebu. U principu, izdani su mnogi nacionalni interesi u korist globalne mafije, a to se događa u ime borbe protiv globalizacije i establishmenta.

Prvi koji su čestitali Trumpu na izbornoj pobjedi bili su Orban i Putin, dvojica koji zajedno ruše EU; jedan iznutra, a drugi izvana. Kod nas se sve više priča o velikoj koaliciji SDP-a i HDZ-a koja bi se mogla dogoditi postavljanjem Picule na čelo SDP-a i tako preko pravosudne mafije zaštititi kompletni kriminal u državi. Vanjska poveznica te zaštite kriminala je Rusija, i u srpskom i u hrvatskom slučaju. Amerika pročitana kroz masoneriju i židovsku moć se sklanja u stranu, a igrokaz preuzma, kako kaže naš admiral Domazet, “kršćanska Rusija” (koja uništava kršćansku Ukrajinu). Spasioci po admiralu Domazetu kršćanski Rusi nisu ništa drugo nego novi igrokaz masonerije. Stoljećima neposobna Rusija u zadnjih 15 godina postaje diplomatska velesila, nekad omražena u Vatikanu, danas je papi najveća saveznica. Naš je admiral u svojim knjigama predvidio rat s početkom u Rijeci, a kako se ne radi o Bogu nego o obavještajcu, procijenite sami kojim krugovima je bio blizak.

Osovina Putin-Trump je osovina SDP-HDZ kod nas, a temelji se na zaštiti korupcije. Nikome neće biti dobro na prostoru ex-Jugoslavije dok ta politička elita izdaje narode i njihova bogatstva za vile, apartmane i lagodan život. Mržnja između Srba i Hrvata idealan je scenario za skretanje pozornosti s kriminala. Zato služe Pupovac i Pernar u Hrvatskoj, a Vulin i Dačić u Srbiji. Ako slučajno ustreba, uskače i Vojislav Šešelj, skandalozno pušten s haškog suda. U svijetu je Trump doveden na čelnu poziciju kako bi glumio glavnog luđaka i skretao pozornost s pljačke slabije razvijenih država, a posao pljačke preuzela je Rusija. Trumpu su oproštena četiri bankrota, i sada preuzima ulogu čelnog klauna svijeta. Destrukcija i zastrašivanje koju će on proizvoditi dati će veliku popularnost Putinu i zeleno svjetlo javnosti za pljačku svjetskog bogatstva. Česti odlasci Kissingera u Moskvu u zadnje tri godine pokazuju tko je zapravo skovao taj plan. Henry Kissinger, čovjek bez obitelji, poslušnik vladara iz sjene.

kisinge
Jedan od mnogih sastanaka Kissingera i Putina

U Hrvatskoj to znači kontrolu bankarskog sustava, kontrolu najmoćnijeg čovjeka Todorića i daljnje urušavanje hrvatske samostalnosti. Izdajnik Milorad Pupovac, izdajnik i srpskih i hrvatskih interesa postaje najmoćniji čovjek hrvatske politike. Bliski prijatelj Ante Gotovine Daniel Markić postaje izdajnik, a jedinog buntovnika u Hrvatskoj, generala Glasnovića žele umiriti bosanskom optužnicom za Mrkonjić-grad, jer naš uvaženi general nema obitelji niti posebnog bogatstva, pa ga se nema čime ucijeniti.

Igor Drenjančević

HOP