PLENKOVIĆ GLUMATA VELIKOG DRŽAVNIKA PO UKRAJINI, A NIJE SE SPOSOBAN RIJEŠITI PUPOVCA

0
3078

Svaki puta kada Pernar iscrpi svoj antidržavni repertoar ili bude provaljen u svojoj izdaji, brže bolje odlazi u Beograd, kao nekada Pupovac. Kako je Pupovac provaljen u beogradskom pašaluku, sve rjeđe odlazi u zamazani Beograd. Shvatili su Srbi da je on njih iskoristio za puno veću svoju korist.

Sada oni koriste Pernara za specijalni rat s Hrvatskom. Laže on za njih i ruši vladu svakodnevno. Srećom, nema bogzna što rušiti.

Na drugoj strani je Plenković u posjeti Njemačkoj. DDR-ov kadar Merkel koristi Plenkovića za svoje interese na ‘Balkanu’ i šire. I kaže nama Merkel kako su odnosi sa Hrvatskom jako dobri. Kako i ne bi bili, Merkelica pošalje svog lutka Plenkovića u Ukrajinu i on brže bolje odlazi tamo, podržava ju oko rješenja ukrajinskog pitanja, zalaže se da uđu sve zemlje zapadnog balkana u EU… gdje Merkelica okom on je skokom…potrčko Plenković.

Domaći mediji ga vole, jer se zalaže da Srbija što prije uđe u EU. Dačić, Vučić, Šešelj i Nikolić u Eu. Divan plan. Nijemci su prepuni takvih genijalnih planova. Kao i sa izbjeglicama. Njemačka politika se uvijek pokazuje pogrešnom, od ratova do mira. Jednostavno Nijemci imaju očajno lošu strategiju, a mi se njih držimo ko pijani plota.

Pokvarena Merkelica jasno je naglasila da EU ne zanima spor Hrvatske i Srbije oko nadležnosti sudovanja za ratne zločine. To u principu znači kako će Srbija i dalje otimati naše građane i suditi im za ratne zločine, bili krivi ili ne. Sjajno je Merkel postavila temelje stabilnosti u regiji; mi moramo pomagati onima koji vode specijalni rat protiv nas, pomagati da uđu u EU, a zauzvrat će nam Nijemci okrenuti leđa. Nema što, Plenković je vrhunski diplomat, ali za sebe, ne za državu. Što Hrvatska ima boreći se za njemačke interese u Ukrajini? Što Hrvatska ima od ulaska Srbije u EU? Samo hrpu problema, koje će na kraju sama rješavati, jer kako vidimo, za Nijemce su to bilateralna pitanja. Ne može pokvarenije.

Plenković provodi njemačke interese u Ukrajini, ali nije sposoban provesti hrvatske interese u Hrvatskoj. Zemlju mu vodi hrpa srpskih lajbeka oko Milorada Pupovca. Taj klasični srpski fašist okružen srpskim kriminalcima i četnicima radi u državi što želi, provodi srbizaciju medija, kontrolira političare, prijeti predsjednici i širi enormnu mržnju i podjele u društvu. Naš sustav takvog nacionalfašistu podržava, kao i njegovu pljačku proračuna. U privredi se Plenković oslanja na komuniste i štetočine Valentića i Gregurića, pa nam je put u pakao popločen i lošim namjerama. Čovjek se pita čemu ovaj Plenković uopće postoji. Bezbojni diplomat, nesposoban prepoznati propast ili je plaćen da nas uništi. Uglavnom, svojim djelovanjem uz podršku srbiziranih medija, vodi nas iz dana u dan prema Srbiji, ignorirajući 17000 ubijenih u Domovinskom ratu i 500.000 žrtava u Titovom pokolju.

Ipak, najviše se zgadio javnosti kada je na konferenciji za tisak pred Merkelicom Plenković objasnio da je Hrvatsku napao Miloševićev režim. Ma nije to bila Srbija. Milošević i njegova žena su jurišali na Blagu Zadru.

Srećom, ovi današnji vladari Srbije nisu sudjelovali u tome, samo je Šešelj dogovarao onako slučajno da se pobiju civili na Ovčari, Nikolić je slučajno tjerao ljude u minska polja u Antinu, a Vučić je slučajno ubijao ljude na židovskom groblju u Sarajevu, a sve ih je pak slučajno štitio Vasilije Vidović, glavni zločinac iz Škabrnje. Nedajbože da je to ovaj trabant spomenuo.

Ne pada mu napamet tražiti izručenje tjelohranitelja Vojislava Šešelja Vasilija Vidovića od Srbije ili priupitati Merkel kako onaj krvnik i monstrum Šešelj može slobodno šetati po EU. Merkel nije velika državnica, a još je manje sposobna realno procjenjivati stanje u EU. Iako je Rusi nameću kao vodeću lidericu u EU, treba reći da je ona bila i ostala osoba loše procjene trenutne situacije i radi klasičnu grešku; Srbiju, državu na čijem čelu vladaju ubojice, želi uvesti u EU.

Plenković i Pupovac se poigravaju sa 4 milijuna ljudi:vrijeme je da siđu sa trona.

HOP