ARKANOV BLIZAK SURADNIK BEGO POZIVA SE NA PODRŠKU PREMIJERA PLENKOVIĆA

0
5432

Srpski kriminalac nekad blizak Arkanu i ostaloj srpskoj kriminalnoj bagri posjećuje Glinu i sanja o Velikoj Srbiji. Najgore od svega u ovoj priči je činjenica da se taj pokvarenjak poziva na podršku premijera Plenkovića. Izvorni tekst dajemo na uvid javnosti.

DRAGAN VUJIČIĆ BEGO: Hvala Plenkoviću na podršci za kandidaturu! Spreman sam da povedem Glinu napred!

Sremske Vesti su saznale da je gospodin Vujičić nedavno bio u tajnoj poseti Glini i Zagrebu. Tim povodom uputili smo se kod Bege u hotel nadomak beogradskog aerodroma gde zatičemo pun restoran njegovih prijatelja i obozavoca koji su danas stigli iz Gline da zajedno sa budućim gradonačelnikom dočekaju pravoslavni Božić.

Uveravamo se da je Vujičić organizovao 10 punih autobusa Srba i Hrvata da zajedno u miru dođu u posetu Srbiji i to baš za najveći pravoslavni praznik.

Zatičemo atmosferu iz Jugoslavije koja je vladala 70-ih godina prošlog veka. Svi zajedno u slozi unose badnjak kod domaćina. Niko ne spominje podele, a rata gotovo da se i ne sećaju.

Vujičić sa vrata viče: “Mir Božiji, Hristos se rodi! Dobrodošli prijatelji!”

vujicic-660x413

Počinje priču popularni Bego za naš portal: “Istina je da sam tajno posetio Zagreb i Glinu. Dobijao sam pretnje da ne dolazim stoga nisam hteo javno da dižem prašinu. Ovom prilikom moram da zahvalim Draganu Lozančiću, vladaru hrvatskih tajnih službi, garantovao mi je bezbednost i podršku na izborima. Kaže takav čovek nam treba, dosta je bilo podela.”

Interesuje nas kad su se susreti odigrali. Tvrdi u utorak je posetio Zagreb gde se sreo sa premijerom Plenkovićem, oduševljen je bezrezervnom podrškom.

SREMSKA PRIČA KOJA JE DIGLA PRAŠINU U HRVATSKOJ – DRAGAN VUJIČIĆ – BEGO: Kolinda će zajedno sa mnom zavoleti srpske čokoladice

Kaže, premijer je razumljiv čovek, video je da me narod voli, shvata da se moja pobeda ne dovodi u pitanje, ostalo mu je samo da me podrži. Čak mi je u šali poručio da ću sa tolikim investicijama i novcem brzo od Gline napraviti grad lepši od Zagreba. Obećava Plenković da će lično otvoriti svaku investiciju koju dovedem u Glinu i da podrška njegove vlade neće izostati.

index

-Brine me samo Kolinda, sa osmehom konstatuje Bego. Zavoleće i čokoladice i Srbe pored mene, to vam garantujem! Raspitajte se dobro ko je Srbin koji je pre 30 godina bio njena velika ljubav, zagonetno nam nešto nagoveštava.

Ali, kaže, sledeći put više o tome.

Sada mora da se posveti gostima. Želi još jednom svima da poruči: Mir Božiji, Hristos se rodi!

Srpski krimos nekada blizak Arkanu najavljuje kandidaturu za gradonačelnika Gline